BUSSE Pelham Rozsdamentes acél, 16 mm, lágy vezérlésű, dupla törött csuklóval 12,5 cm/50 mm egy pillantásra:


Busse Pelham rozsdamentes acél, 16 mm, puha vezérlés, dupla törés - a vezérlés és a szelídség hatékony kombinációja

A busse pelham rozsdamentes acél, 16 mm, lágy vezérlés, dupla törött egyedülálló és hatékony korrekciós és edzési bit. Rúdmá alakul, és inkább akkor jelenik meg, amikor a ló ellenzi a gyeplőt. Amint a Reins AIDS -t elfogadják, a fogak lágy hatással vannak a nyelvre és a terhelésre. Ez egyensúlyt ér a kontroll és a szelídség között.

A szájban egy csendes helyre épülve, ennek a bitnek az összes összekötő tagja külön -külön alakul ki az adott fogak méretéhez és erősségéhez. Ez garantálja az optimális illeszkedést és a funkcionalitást. A fogak robusztus rozsdamentes acélból készülnek, és rövid alapvonatot kínálnak a gyorsabb nyomás és a nyomás felbontásához. Ez különösen hasznos a pályán lévő reakciósebességhez.

A busse pelham rozsdamentes acél, 16 mm, lágy vezérlés, dupla törött különböző módszereket kínál a befolyásolásra és az erősségekre, attól függően, hogy miként fogják le. A Pelham hevederek (#149102), a Pelham hevederek (#149101) és a Chin láncdokumentumok (#149611 𤡫) külön kaphatók. Egy állkapocsot tartalmaz, amely hangsúlyozza ennek a bitnek a sokoldalúságát.

Áttekintés:

  • Kettős törött korrekció/edzésfogasolás
  • Hatalmas fogak egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • Robusztus rozsdamentes acélból készül,
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm
  • Rövid bázis a gyors nyomás és a nyomás felbontásához
  • Az expozíció változó lehetőségei a szenvedéstől függően
  • Kinnkette a kézbesítés körébe tartozik

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok pelham rozsdamentes acél, 16 mm, lágy vezérlés, dupla törés, beleértve az állláncot,

GYIK

Milyen előnyei vannak a Pelham rozsdamentes acél busznak, 16 mm -re, lágy vezérlés, kétszer törött? Sokféle előnye. Az egyedi kialakítás révén a vezérlés és a szelídség hatékony kombinációját kínálja. A nyomás gyors gyakorlásának és feloldásának lehetősége különösen hasznos a pályán lévő reakciósebességhez.

Kinek a Pelham rozsdamentes acél busz, 16 mm, lágy vezérlés, dupla törött, főleg törött? azoknak a versenyzőknek, akik egyensúlyt keresnek az irányítás és a szelídség között. Egyedülálló kialakítása és változatos tulajdonságai ideális választássá teszik a különféle lovaglási forgatókönyveket és lótípusokat.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.