BUSSE Pelham STAINLESS STEEL, 14 mm, rövid szárú BUSSE Pelham. 10,5 cm/50 mm egy pillantásra:


Busse Pelham rozsdamentes acél, 14 mm, rövid öltöny - Pontos és sokoldalú fogak az optimális vezérlés érdekében

A busse pelham rozsdamentes acél, 14 mm, rövid öltöny egy speciálisan megtervezett bit, amely lehetővé teszi a ló szájában csendes helyet. Az egyedisége az egyszerűen törött, hatalmas konstrukcióban rejlik, amely hozzájárul a stabil és kényelmes illeszkedéshez. Az összes összekötő tag a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében a megfelelő bitmérethez és erősséghez van igazítva.

A tartós rozsdamentes acélból készült

A bit rövid öltönyökkel rendelkezik a gyorsabb nyomás és a nyomás felbontásához. Ez különösen fontos a tanfolyam reakciósebessége szempontjából. Ezenkívül a különféle hevederek miatt a fogak különféle lehetőségeket kínálnak a nyelvre, a töltésre és a nyakra.

A busse pelham rozsdamentes acél, 14 mm, rövid öltöny álllánccal érkezik, és különösen alkalmas a végmérés pónira és a kis lovakra. A Pelham hevederek (#149102), a Pelham hevederek (#149101) és a Chin láncdokumentumok (#149611 𤡫) külön kaphatók. Ez ideális választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik pontos ellenőrzést és sokoldalú expozíciós lehetőségeket akarnak.

Áttekintés:

  • Egyszerűen törött, hatalmas bit
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • Robusztus rozsdamentes acélból készül,
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm
  • Rövidruhák a gyors nyomás és a nyomás felbontásához
  • Különböző lehetőségek a nyelvre, a töltésre és a nyakra gyakorolt ​​hatásokra
  • Kinnkette a kézbesítés körébe tartozik
  • Optimális a végső mérési pónikhoz és a kis lovakhoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok pelham rozsdamentes acél, 14 mm, rövid öltönyök, beleértve az állláncot

GYIK

Milyen előnyei vannak a Pelham rozsdamentes acél busznak, 14 mm, rövid öltönyök? A szájban a hatalmas felépítés, a gyors nyomás és a felbontás a rövid öltönyökön keresztül, valamint a nyelvre, a betöltésre és a nyakra gyakorolt ​​különféle lehetőségek lehetőségeire.

Kinek a Pelham rozsdamentes acél buszjai, 14 mm, rövid öltönyök? és kis lovak. Sokoldalú expozíciós lehetőségei és robusztus konstrukciója ideális választás azoknak a versenyzőknek, akik a ló pontos ellenőrzésére és kényelmére törekszenek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.