BUSSE Dresszúra kantár, kúpos nyelv, KAUGAN, 12 mm 10,5 cm/50 mm egy pillantásra:


Busse díjlovaglási becsapódások, megújult nyelv szabadsága, Kaugan®, 12 mm - Optimális kényelem és ellenőrzés egy kis fejű lovak számára

A buszok díjlovaglások, a megújult nyelv szabadsága, a Kaugan®, a 12 mm egy magas színvonalú lovaglási helyszín, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy az optimális kényelmet és irányítást biztosítsák egy kis fejű lovakban. Az egyedi kialakítás kulcsa a lapos, megújító nyelv szabadságának, amely a nyelv is több helyet kínál egy laposabb szájban.

A Kaugan® -ból készített

a rúd jobb elfogadást és visszatartást kínál a lóban. A hatalmas felépítés biztosítja a csendes elhelyezkedést a szájban, ami tovább növeli a ló kényelmét. A robusztus rozsdamentes acélból készült ruhák hozzájárulnak a Kandare tartósságához.

A Busse díjlovaglások, a megújult nyelv szabadsága, Kaugan®, 12 mm rokonlánccal szállítják, és különösen alkalmasak a végső mérési pónikra, kis lovakra vagy nagyon kicsi, filigrán fejekkel rendelkező lovakhoz - Optimálisan kombinálható a #145079 Base Races Kaugan® 10,5 mm -rel. Ez ideális választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik különös jelentőséggel bírnak a pontos ellenőrzéshez és a ló kényelme érdekében.

Áttekintés:

  • Lapos, megújító nyelv szabadsága
  • Több helyet kínál a nyelvnek még laposabb szájpad alatt is
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • Színpad a Kaugan® -tól a jobb elfogadás és megtakarítás érdekében
  • Rozsdamentes acélból készült öltönyök
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm
  • Kinnkette a kézbesítés körébe tartozik
  • Optimális a végméréshez póni, kis lovak vagy nagyon kicsi fejekkel rendelkező lovak

Műszaki adatok:

  • Anyag: Kaugan®, rozsdamentes acél
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok díjlovaglás skandare, megújult nyelv szabadsága, Kaugan®, 12 mm, beleértve az állláncot

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok díjalapokláinak, megújult nyelv szabadságának, Kaugan®, 12 mm? Számos előnyt kínál, beleértve a javított elfogadást és a Kaugan® középső darabon keresztüli megtakarítást, egy csendes helyet a szájban a hatalmas felépítésen keresztül, és egy lapos, megújító nyelv szabadságát, amelyet a nyelv több helyet kínál, még egy laposabb szájban is. p>

Kinek a buszok drasterjei, megújult nyelv szabadsága, Kaugan®, különösen 12 mm? Kicsi, filigrán fejek. Különleges felépítése biztosítja a jobb irányítást és elfogadást a lóban, ami ideálissá teszi a díjlovagláshoz való felhasználást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.