BUSSE dresszúra kantárharapófogó, ferde nyelv, KAUGAN, 14 mm 11,5 cm/50 mm egy pillantásra:


Busse díjlovaglások, a nyelv szabadságának, Kaugan®, 14 mm - Precíziós és kényelem tökéletes harmóniában

A buszok dravírkategóriái, a nyelv szabadságának, a Kaugan®, a 14 mm egy nagy minőségű rizs üreg, amely új szintre emelkedik a kényelem és az irányítás. A nyelvi szabadság speciális kialakítása, a szájpadhoz igazított rúddal, mint középpontban, optimális elhelyezkedést kínál a nyelv és a szájban. Ez enyhíti a nyelvet, és a szájra gyakorolt ​​nyomás minimalizálódik.

A Kaugan® rúdhoz történő használatával javult elfogadás és a ló mélyedése. A hatalmas konstrukció hozzájárul a száj csendes helyéhez, és így javítja a ló kényelmét. A Reins Suit esetében egyenletes nyomást oszlik meg a teljes pofa, ami javított kontrollhoz vezet.

A busse díjlovaglások, a nyelv szabadságának, a Kaugan®, 14 mm rokonlánccal szállítják, és ideális az alacsonyabb harapással kombinálva, amely legalább 5 mm szélesebb, mint a botrányok, mint a botrányok - Az optimalizált illeszkedése és a kényelem a Kaugan® középső darabon ideális választást kínál azoknak a versenyzőknek, akik a legmagasabb pontosságra és a ló kényelmére törekszenek.

Áttekintés:

  • adaptálva a szájpadhoz, felfelé és előre -gördített rúddal ível
  • A nyelv optimális megkönnyebbülése és szájpadlás nélkül
  • Egységes nyomáseloszlás a gyeprekemény esetén
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • Színpad a Kaugan® -tól a jobb elfogadás és megtakarítás érdekében
  • Rozsdamentes acélból készült öltönyök
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm
  • Kinnkette a kézbesítés körébe tartozik

Műszaki adatok:

  • Anyag: Kaugan®, rozsdamentes acél
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok díjlovaglások, a nyelv szabadságának szabadsága, Kaugan®, 14 mm, beleértve az állláncot

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok drasztradarabok, a nyelv szabadságának, Kaugan®, 14 mm? Számos előnyt kínál, beleértve a továbbfejlesztett elfogadást és a Kaugan® középső darabon keresztüli megtakarítást, egy csendes helyet a szájban, a hatalmas felépítés és a tégla öltöny egyenletes nyomáseloszlása ​​miatt, amely növeli az irányítást és javítja a ló kényelmét. p>

Kinek a buszok dravírja, ferde nyelv szabadsága, Kaugan®, 14 mm -es speciális? alkalmas lovas számára, amelyek értékelik a pontosságot és a kényelmet. Különleges felépítése biztosítja a jobb irányítást és elfogadást a lóban, ami ideálissá teszi a díjlovagláshoz való felhasználást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.