BUSSE dresszúra kantárharapó, FRANCIA, KAUGAN, 14 mm 12,5 cm/50 mm egy pillantásra:


Busse Dressage Skandarys, francia, Kaugan®, 14 mm - Precíziós és kényelem a jobb teljesítmény érdekében

A Busse díjlovaglások, a francia, a Kaugan®, a 14 mm egy speciálisan kialakított lovas furnér, amely biztosítja a lóban jobb elfogadást és szünetet. A rúd középpontjában ívelt, és a hatalmas felépítés garantálja a csendes helyet a szájban, és ezáltal növeli a ló kényelmét.

A Kaugan® rúdhoz történő felhasználásával egyenletes nyomás -eloszlás érhető el a nyelv teljes szélességében. Ez hozzájárul a jobb irányításhoz, miközben növeli a ló kényelmét is. Az öltönyök robusztus rozsdamentes acélból készülnek, ami növeli a botrányok hosszú élettartamát.

A Busse díjlovaglások, a francia, a Kaugan®, a 14 mm egy álllánccal szállítják, és egy későbbi bittel kombinálva van, amely legalább 5 mm szélesebb, mint a Kandare. Ez a Kandare különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a pontosságot és a kényelmet.

Áttekintés:

  • Rúd felfelé ível, mint középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • Színpad a Kaugan® -tól a jobb elfogadás és megtakarítás érdekében
  • Egységes nyomáseloszlás a nyelv teljes szélességében
  • Rozsdamentes acélból készült öltönyök
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm
  • Kinnkette a kézbesítés körébe tartozik

Műszaki adatok:

  • Anyag: Kaugan®, rozsdamentes acél
  • Az alábbi öltönyök hossza: 50 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok díjlovaglás skandare, francia, kaugan®, 14 mm, beleértve az állláncot

GYIK

Milyen előnyei vannak a buszok díjlovaglásának, francia, Kaugan®, 14 mm? elfogadás és tömítés a Kaugan® középső darabon keresztül, egy csendes hely a szájban a hatalmas felépítésen keresztül, és egyenletes nyomás -eloszlás a nyelv teljes szélességében, ami növeli az irányítást és javítja a ló kényelmét.

Kinek a Buses Dressage Scandare, French, Kaugan®, különösen 14 mm? Az érték a pontosságra és a kényelemre helyezkedik el. Különleges felépítése biztosítja a jobb irányítást és elfogadást a lóban, ami ideálissá teszi a díjlovagláshoz való felhasználást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.