BUSSE KAUGAN fogócsapda, 10,5 mm 55 egy pillantásra:


Busse Leglanse Kaugan® 10,5 mm - Kényelem és ellenőrzés a kis lovakhoz és a végső mérési pónikhoz

A buszok Underlan Races Kaugan® 10,5 mm egy hatékony rizs furnér, amelyet a ló javításához és elfogadásához terveztek. Egyszerűen törött és tömegesen épített, amely garantálja a csendes helyet a szájban, és így javítja a ló kényelmét.

Az alapvető rense szájrésze Kaugan® -ból készül, egy olyan anyagból, amely biztosítja a lóban jobb elfogadást és mélyedést. A kantár összes összekötő tagját gondosan testreszabják a megfelelő bitmérethez és erősséghez, hogy biztosítsák az optimális illeszkedést. A gyűrűk robusztus rozsdamentes acélból készülnek, ami növeli a termék hosszú élettartamát.

A buszok Underlan versenyei A Kaugan® 10,5 mm különösen alkalmas a végméréshez és a kis lovakhoz. Az 55 mm -es gyűrű átmérőjével alkalmas a #145022 drasztózus skandara számára, megújult nyelv szabadságával, és nagyobb szélességre választják, mint a Kandarenbiss. Ez teszi őket ideális választássá azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a kényelmet és a pontosságot.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan® -tól a jobb elfogadás és a mélyedés érdekében
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • Rozsdamentes acélból készült gyűrűk
  • Gyűrű átmérője: 55 mm
  • alkalmas a végső mérési pónikra és a kis lovakra

Műszaki adatok:

  • Anyag: Kaugan®, rozsdamentes acél
  • Gyűrű átmérője: 55 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Underlan RSE Kaugan® 10,5 mm

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Leartrese Kaugan® 10,5 mm -re? Csendes elhelyezkedés a szájban a hatalmas konstrukción keresztül, és az optimális illeszkedés a mérethez és vastagsághoz igazított összekötő kapcsolatokon keresztül.

Kinek a buszok alsó része Kaugan® 10,5 mm Különösen alkalmas? alkalmas, mert kifejezetten ilyen méretre készültek. Optimalizált illeszkedése és a kényelmes Kaugan® szájrész miatt ideális választás azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a kényelmet és a csendes helyet a szájban.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.