BUSSE 3 gyűrűs vizes kantár, 16 mm, nemesacél, 16 mm 12,5 cm/70 mm egy pillantásra:


Busse 3-gyűrűs víz agyi rozsdamentes acél, 16 mm-es verzió és kontroll a

-ben

A buszok 3-gyűrűs agyi agyi rozsdamentes acél, 16 mm egy hatékony és sokoldalú lovagló furnér, amelyet rugalmasan lehet használni korrekciós fogakként. Az egyszerűen törött konstrukcióval és három rozsdamentes acélgyűrűvel a kantár számos beállítási lehetőséget lehetővé teszi a ló nyelvén, rakodása és nyakán történő változásának ellenőrzéséhez és megváltoztatásához.

A Busse 3-gyűrűs vízhantitársa nagymértékben épül fel, hogy biztosítsa a csendes elhelyezkedést a szájban. Az összes összekötő tag gondosan testreszabva van az adott bitmérethez és erősséghez. Ez optimális illeszkedést kínál, és így növeli a ló kényelmét.

Robusztus rozsdamentes acélból készül, a buszok 3-gyűrűs vízi agyi rozsdamentes acélból, 16 mm tartósság és stabilitás. A kantár további individualizálására Pelham hevederek vagy pelhamrieme külön kaphatók. A változatos adaptációs lehetőségei miatt a 3-gyűrűs víz kantár különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik pontos irányítást és rugalmasságot akarnak.

Áttekintés:

  • Egyszerűen törött három rozsdamentes acél gyűrűvel
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • Szófájdalom és rozsdamentes acélból készült gyűrűk
  • Rugalmas és sokoldalú, mint korrekciós harapás
  • A nyomorúságtól függően különböző befolyási módok

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok 3-gyűrűs víz agy rozsdamentes acél, 16 mm

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse 3-gyűrűs agyi agyi rozsdamentes acélnak, 16 mm? Különböző alkalmazkodási lehetőségek A nyelven, a rakományon és a nyakon lévő akció ellenőrzése, a szájban lévő csendes hely a hatalmas felépítés és az anyag rozsdamentes acél megnövekedett tartóssága.

Kinek a Busse 3-gyűrűs agyi agyi rozsdamentes acél, különösen 16 mm? A változatos alkalmazkodási lehetőségei miatt külön -külön adaptálható a lovas és a ló igényeihez, ezért különféle helyzetekhez alkalmas.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.