BUSSE SHAPED SHAFT BRACELESS STEEL kantár, 16 mm 12,5 cm/70 mm egy pillantásra:


Busse comb rozsdamentes acél, 16 mm - Pontos útmutatás és biztonság

A busse schenklainstrese rozsdamentes acél, 16 mm egy hatékony lovaglási utalvány, amely lehetővé teszi a ló pontos irányítását és irányítását. Egyszerűen törött, és 7 cm hosszú combokkal rendelkezik, amelyek támogatják az oldalsó irányítást, és jelentősen csökkentik a szájrészek egy oldalán egy oldalú redinekkel való kihúzás kockázatát.

A kantár hatalmas felépítése biztosítja a csendes elhelyezkedést a ló szájában. Az összes összekötő tag gondosan testreszabva van az adott bitmérethez és erősséghez. Ez biztosítja az optimális illeszkedést és növeli a ló kényelmét.

A busse schenklainsteise rozsdamentes acél, 16 mm nagy minőségű rozsdamentes acélból készül, ami garantálja annak tartósságát és tartósságát. A comb felső részét külön combversenyekkel lehet rögzíteni az arcadarabon, hogy megakadályozzák a lovaglási heveder alatti felszabadulást. Ez ideális választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik biztonságot és irányítást keresnek.

Áttekintés:

  • Comb -kanyarodás 7 cm hosszú combokkal
  • egyszerűen törött
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • szájrész, combok és rozsdamentes acélból készült gyűrűk
  • A combok támogatják az oldalvezetést és csökkentik a kihúzás kockázatát
  • Schenkelstranse hurkok a felső láb külön rögzítéséhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • A combok hossza: 7 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok combversenyek rozsdamentes acél, 16 mm

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse Schenklace rozsdamentes acélnak, 16 mm? , egy nyugodt hely a szájban, a nagy minőségű rozsdamentes acélból készült hatalmas felépítés és tartósság miatt.

Kinek a Busse Schenklace rozsdamentes acél, 16 mm különösen alkalmas? A lóod. Ez jó választás azok számára is, akik értékelik a kiegészítőket, amelyek jelentősen csökkentik a szájrész egyik oldalára húzás kockázatát.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.