BUSSE D-gyűrűs kantár KAUGAN-SHAPED, 16 mm, duplán törött 12,5 cm/70 mm egy pillantásra:


Busse D-Ring-Rense Kaugan® alakú, 16 mm, dupla törött maximális vezérlés és ló kényelme

A busse D-gyűrű-rense Kaugan® alakú, 16 mm, a dupla törött kulcsfontosságú segítséget nyújt a ló jobb irányításához a lovaglás során. Kettős törött felépítésével és az ellipe alakú középpontjával kiegyensúlyozott hatást gyakorol a nyelvre és a töltésre, ami jelentősen javítja a versenyző-ló kommunikációját.

A szájrész rágásból áll, a ® rágásból, amelyről ismert, hogy elősegíti a ló elfogadását és visszatartását, és ezáltal növeli a kényelmet. Ezenkívül az összes összekötő tag optimálisan van kialakítva a mérethez és az erőhez, ami biztosítja a csendes elhelyezkedést a szájban, és további kényelmet kínál.

A busse D-gyűrű-rense Kaugan® alakú, 16 mm-es, kétszer törött , rozsdamentes acélból készült D-gyűrűi és a szájbarát alak jellemzi. Váltakon optimálisan támogatja, és megakadályozza, hogy a ló szájába csúsztatjon vagy húzza a részét. Ez ideális választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik hatékony és ugyanakkor kényelmes megoldást keresnek.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Ellipsen -alakú középpont a bit és az erő méretéhez igazítva
  • D-gyűrű robusztus rozsdamentes acélból készült
  • száj -szög -Gentle
  • Optimális oldalsó korlátozás támogatja a csavarozás során
  • A fogak nem csúszhatnak be a ló feltételezésével megfelelő fogakkal.

Műszaki adatok:

  • Anyag: Kaugan ®
  • D-gyűrű: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x busse D-gyűrű-rense Kaugan® alakú, 16 mm, dupla törött

GYIK

Melyek a Busse D-Ring-Rense Kaugan® alakú, 16 mm-es, kétszer töröttek? A 16 mm-es, kétszer törött törés jellemzi annak kiegyensúlyozott hatása a nyelvre és a töltésre, a Kaugan ® munddarab és a száj-adás alakjának javított elfogadásának és tárolásának. Ezenkívül optimális támogatást kínál a lovagláshoz.

Kinek a Busse D-Ring-Rense Kaugan® alakú, 16 mm, dupla törött, főleg törött? A 16 mm -es, a Double Breake ideális azoknak a versenyzőknek, akik hatékony ellenőrzési támogatást keresnek, amely figyelembe veszi a ló kényelmét is. Tulajdonságai miatt elősegíti a Rider és a ló közötti jobb kommunikációt, és további kényelmet kínál.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.