BUSSE D-gyűrűs kantár KAUGAN-SHAPED, 16 mm 12,5 cm/70 mm egy pillantásra:


Busse D-Ring-Rense Kaugan® alakú, 16 mm-es hatékony vezérlés és kényelem

A busse D-gyűrű-rense Kaugan® alakú, 16 mm egy fontos folyó utalvány, amely optimalizálja a ló irányítását, és ugyanakkor növeli az állat kényelmét. Egyszerűen megszakad, és anatómiailag adaptált szájdaraboknak köszönhetően kiegyensúlyozott hatást tesz lehetővé a nyelvre és a terhelésre.

A szájrész rágásból áll, a ®

, amely javítja a ló elfogadását és a szünetet, és kényelmesebben viseli a kényelmet. Az összes összekötő tag a megfelelő bitmérethez és erősséghez van igazítva, ami biztosítja a csendes elhelyezkedést a szájban és az optimális illeszkedést.

A Busse D-Ring-Trese Kaugan® alakú, 16 mm a rozsdamentes acélból készült D-gyűrűi és a száj-adó konstrukció jellemzi. Az optimális oldalsó korlátozást kínálja, amely különösen támogatja a fordulatokat. Ezenkívül a fogakat nem lehet elcsúsztatni vagy áthúzni, amikor a fogság megfelelő, ami hozzájárul a fokozott biztonsághoz a lovagláskor.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Az összes összekötő tag, amely a bit és az erő méretére alakult,
  • D-gyűrűk rozsdamentes acélból készültek
  • száj -szög -Gentle
  • Az optimális oldalsó korlátozás pl.
  • A fogak nem tudnak csúszni vagy áthúzni a ló halálát egy megfelelő szerszám -szélességgel

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x busse d-gyűrű-rense kaugan® alakú, 16 mm

GYIK

Milyen előnyei vannak a Busse D-Ring-Rense Kaugan® alakú, 16 mm? Számos előnye, beleértve a javított elfogadást és a tárolást a Kaugan

® ​​ szájrészén keresztül, és az optimális oldalsó korlátozást, amely különösen támogatja a csavarozásokat.

Kinek a Busse D-Ring-Rense Kaugan® alakú, 16 mm különösen alkalmas? Ideális azoknak a versenyzőknek, akik hatékony ellenőrzési támogatást keresnek, amely ugyanakkor növeli a ló kényelmét. Szelíd a szájon, és megakadályozza, hogy a bit csúszjon vagy áthúzódjon.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.