BUSSE Lágy gyűrűs víztorna KAUGAN-SHAPED, 16 mm, dupla kantárral 12,5 cm/70 mm egy pillantásra:


Busse Soft-Ring-Wassernse Kaugan® alakú, 16 mm, dupla törött-optimális vezérlés és sokoldalúság

A Busse Soft-Ring-Wassertrens Kaugan® alakú, 16 mm-es, dupla törött hatékony ellenőrzési segédeszközként szolgál a lovaglás során. Kétszer törött, és egy ellipe -alakú középpontja van, amely lehetővé teszi a nyelv kiegyensúlyozott hatását és a ló betöltését, és javítja a lovas és a ló közötti kommunikációt.

A bit szájrésze a nagy minőségű kaugan anyagból áll, amely elősegíti a lóban jobb elfogadást és mélyedést, és ezáltal jelentősen növeli a kényelmet. Ezenkívül az összes összekötő tag tökéletesen illeszkedik a megfelelő bitmérethez és erősséghez, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a stabilitást. A robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk tartósságot és tartósságot.

A busse lágy gyűrűs víztartó Kaugan® alakú, 16 mm-es, dupla törött a sokoldalúság jellemzi. A kantárgyűrűbe integrált kis gyűrűknek köszönhetően összesen három különféle hevedert tesz lehetővé, amelyeket a ló edzési szintje szerint külön -külön lehet használni. Tehát ez az ideális választás azoknak a versenyzőknek, akik rugalmas és alkalmazkodó lovaglási támogatást keresnek.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Ellipsen -alakú középpont a bit és az erő méretéhez igazítva
  • Rugalmas és sokoldalú három különböző hevederrel
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél
  • Gyűrű átmérője: 70 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok puha gyűrűs víz rens kaugan® alakú, 16 mm, dupla törött

GYIK

Melyek a Busse lágygyűrűs víz különleges jellemzői Kaugan® alakú, 16 mm, dupla törött? A 16 mm -t, a kettős törött, sokoldalúságát jellemzi. Három különféle hevedert kínál, amelyek a ló edzésének szintjétől függően használhatók. Ezenkívül a Kaugan ®

szájrésze elősegíti az elfogadást és a szünetet a lóban, ami növeli a kényelmet.

Kinek a Busse lágygyűrűs víz-kantárja Kaugan® alakú, 16 mm, dupla törött? , Double Breake, különösen alkalmas a lovas számára, akik rugalmas és alkalmazkodó lovaglási segédeszközöket keresnek. Különböző hevedereivel külön -külön adaptálható a ló edzési szintjéhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.