BUSSE Lágy gyűrűs víztorna KAUGAN-SHAPED, 14 mm, dupla kantárszárral. 10,5 cm/60 mm egy pillantásra:


Busse Soft-Ring-Wassernse Kaugan® alakú, 14 mm, dupla törés és kényelem

A Busse Soft-Ring-Wassertrens Kaugan® alakú, 14 mm-es, dupla törött kiváló minőségű és rugalmas megoldás a ló vezérlésére. Kétszer törött, és egy ellipe -alakú középpontja van, amely kiegyensúlyozott hatást gyakorol a nyelvre és a töltésre, és javítja a versenyző és a ló közötti kommunikációt.

A kantár szájrésze a Kaugan ® -ból készül, amely növeli a ló elfogadását és visszatartását, és garantált a megnövekedett kényelem. Az összes összekötő tag kifejezetten a megfelelő bitmérethez és erősséghez van igazítva, ami biztosítja az optimális illeszkedést. Robusztus rozsdamentes acélgyűrűkből áll, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a tartósságot.

A Busse Soft-Ring-Wassertrens Kaugan® alakú, 14 mm, a Double Broken három különféle hevedert kínál, amelyeket a ló edzési szintje szerint külön-külön lehet használni. Ez különösen rugalmas és sokoldalúvá teszi őket. A rövidebb kar útjának köszönhetően a 3 gyűrűs renszhez képest a nyaki nyomás is alacsonyabb, ami ideálissá teszi a lovak számára, amelyek időnként kissé nagyobb befolyást igényelnek.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Ellipsen -alakú középpont a bit és az erő méretéhez igazítva
  • Rugalmas és sokoldalú három különböző hevederrel
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél
  • Gyűrű átmérője: 60 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok puha gyűrűs víz rens kaugan® alakú, 14 mm, dupla törött

GYIK

Mit csinál a Busse lágygyűrűs víz kantár Kaugan® alakú, 14 mm, dupla törött, főleg törött? MM, dupla törött, sokoldalúság és rugalmasság jellemzi. Három különböző hevederrel egyéni alkalmazkodást kínál a ló edzésének szintjéhez. Ezen túlmenően a Kaugan

® ​​ -ból készült szájrész javítja az elfogadást és a ló megtartását.

Kinek a Busse lágygyűrűs víz-kantárja Kaugan® alakú, 14 mm, dupla törött? , kétszer törött, különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik rugalmas és külön -külön testreszabható megoldást keresnek a ló ellenőrzésére. Ideális a végső mérési pónikhoz és a kis lovakhoz is.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.