BUSSE Lágy gyűrűs vízi kantár KAUGAN-SHAPED, 16 mm 12,5 cm/70 mm egy pillantásra:


Busse Soft-Ring-Wassernse Kaugan® alakú, 16 mm-es rugalmasság és kényelem az optimális vezérlés érdekében

A Busse Soft-Ring-Wassertrens Kaugan® alakú, 16 mm egy nélkülözhetetlen lovaglási üreg, amely lehetővé teszi a ló gyengéd, de hatékony irányítását. Az egyszerű törött konstrukció miatt a fogak kiegyensúlyozott hatást gyakorolnak a nyelvre és a betöltésre, ami lehetővé teszi a lovas és a ló közötti jobb kommunikációt.

A szájrész Kaugan

® ​​ -ból áll, amely egy olyan anyagból áll, amely elősegíti a lóban jobb elfogadást és mélyedést. Ez növeli a kényelmet és támogatja a szájban lévő csendes helyet. Az összes összekötő tag kifejezetten a megfelelő bithez és vastagsághoz van igazítva, ami biztosítja az optimális illeszkedést. A rozsdamentes acélból készült gyűrűk nagy tartósságot és tartósságot kínálnak.

A busse lágy gyűrűs víz kantár Kaugan® alakú, 16 mm különösen sokoldalú és rugalmas. Összesen három különféle hevedert kínál, amelyeket a ló edzési szintje szerint külön -külön lehet használni. Ez ideális választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik adaptálható és hatékony vezérlési lehetőséget keresnek a ló számára.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Az összes összekötő tag, amely a bit és az erő méretére alakult,
  • Rugalmas és sokoldalú három különböző hevederrel
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél
  • Gyűrű átmérője: 70 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok puha gyűrűs víz Rens Kaugan® alakú, 16 mm

GYIK

Milyen tulajdonságai vannak a Busse lágygyűrűs víznek, a Kaugan® alakú, 16 mm? rugalmasságuk és sokoldalúságuk. Különböző hevedereket kínál, amelyek a ló edzésének szintjétől függően adaptálhatók. Ezen túlmenően a Kaugan

® ​​ -ból készült szájrész javítja az elfogadást és a ló megtartását.

Kinek a Busse Soft-Ring-Wassertrens Kaugan® alakú, 16 mm? A lovasok, akik adaptálható és hatékony vezérlési lehetőséget keresnek a ló számára. A különféle hevedereknek köszönhetően külön -külön adaptálható a ló edzési szintjéhez, és így maximális rugalmasságot kínál.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.