BUSSE Lágy gyűrűs vizes kantár KAUGAN-SHAPED, 14 mm 10,5 cm/60 mm egy pillantásra:


Busse Soft-Ring-Wassernse Kaugan® alakú, 14 mm-es megjavított vezérlés és rugalmasság

A Busse Soft-Ring-Wassertrens Kaugan® alakú, 14 mm egy nélkülözhetetlen lovaglási segédeszköz, amely lehetővé teszi a ló ellenőrzését és ellenőrzését. Egyszerűen törött, ami elősegíti a nyelvre és a betöltésre való kiegyensúlyozott hatást, és így javítja a versenyző és a ló közötti kommunikációt.

A nagy minőségű kaugan -anyagból származó szájrész, a Kaugan

elősegíti a megnövekedett elfogadást és a szünetet a lóban, ami észrevehetően növeli a kopási kényelmet. Ezenkívül az összes összekötő tag tökéletesen testreszabva van a megfelelő bitmérethez és erősséghez, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a stabilitást. A rozsdamentes acélból készült robusztus gyűrűk aláhúzzák a kantár hosszú élettartamát.

A Busse Soft-Ring-Wassertrens Kaugan® alakú, 14 mm a sokoldalúság jellemzi. A kantárgyűrűbe integrált kis gyűrűknek köszönhetően három különféle heveder használható, megfelelve a ló egyedi edzési szintjének. Ez ideális választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik rugalmas és alkalmazkodó lovaglási segédeszközöket keresnek.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Az összes összekötő tag, amely a bit és az erő méretére alakult,
  • Rugalmas és sokoldalú három különböző hevederrel
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél
  • Gyűrű átmérője: 60 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok puha gyűrűs víz rens kaugan® alakú, 14 mm

GYIK

Melyek a Busse lágygyűrűs vízének különleges jellemzői Kaugan® alakú, 14 mm? sokoldalúságuk révén jellemzik. Három különféle hevedert kínál, amelyek a ló edzésének szintjétől függően használhatók. Ezenkívül a Kaugan ®

szájrésze elősegíti az elfogadást és a szünetet a lóban, ami növeli a kényelmet.

Kinek a Busse lágygyűrűs víz kantárja Kaugan® alakú, különösen 14 mm? Alkalmas olyan versenyzők számára, akik rugalmas és alkalmazkodó lovaglási segédeszközöket keresnek. Különböző hevedereivel külön -külön adaptálható a ló edzési szintjéhez. Ideális a végső mérési pónikhoz és a kis lovakhoz is, méretének köszönhetően.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.