BUSSE Olajbogyófejes bit KAUGAN-SHAPED 16 mm, dupla csuklós 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Olive Head Bite Kaugan® -alakú 16 mm, dupla törött - Javított kommunikáció és kényelem

A busse olajbogyófej harapás Kaugan® alakú, 16 mm-es, kétszer törött egy kiváló minőségű lovagló furnér, amely javítja a lovas és a ló közötti kommunikációt, és növeli a ló kényelmét. A dupla törött konstrukció ellipe -alakú középpontjával kiegyensúlyozott hatást tesz lehetővé a nyelvre és a betöltésre, és javítja az irányítást és az irányítást.

A Kaugan ® szájrészének köszönhetően növekszik a bit elfogadása a lóban, és a szimuláció javul, ami nagyobb kényelmet eredményez a lovaglás során. Az összes összekötő tag gondosan testreszabva van az adott bitmérethez és erősséghez, hogy biztosítsa az optimális illeszkedést. A robusztus rozsdamentes acél gyűrűk biztosítják a bit hosszú élettartamát.

A Busse Olive Head Bite Kaugan® alakú 16 mm-es, dupla törött ideális azoknak a versenyzőknek, akik hatékony kommunikációt szeretnének folytatni a lóval, és ugyanakkor tartsa szemmel a figyelmét ló. Különleges konstrukciójával és a nagy minőségű anyagokkal nélkülözhetetlen kiegészítés minden professzionális lovaglóberendezéshez.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ®
A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében Ellipsen -alakú középpont a bit és az erő méretéhez igazítva Az összes összekötő tag, amely a bit és az erő méretére alakult, Robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyófej harapás Kaugan® alakú 16 mm, dupla törött

GYIK

Melyek a buszok álló tulajdonságai az olajbogyó fejharapás Kaugan® alakú 16 mm-re, kétszer törött? A Kaugan ®

szájrésze jellemzi, amely elősegíti a ló elfogadását és mélyedését. Az összes összekötő tag a megfelelő bitmérethez és erősséghez van igazítva, ami az optimális illeszkedéshez és a nagy kényelemhez vezet.

Kinek van a Busse olívafej harapása Kaugan® alakú 16 mm-es, kétszer törött? Törött, akik hatékony kommunikációt akarnak a lójával, és nem akarják elhanyagolni a ló kényelmét. Különleges felépítése és a nagy minőségű anyagok nélkülözhetetlen eleme az összes professzionális lovaglóberendezésnek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.