BUSSE vízi kantár KAUGAN-SHAPED 14 mm-es 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Wasserprese Kaugan® -alakú 14 mm - Tökéletes vezérlés optimalizált kényelemmel

A busse Wasserstrense Kaugan® alakú 14 mm-es kiváló bit, amely alapvető szerepet játszik a versenyző és a ló közötti kommunikációban. Az egyszerűen törött konstrukcióval kiegyensúlyozott hatást gyakorol a nyelvre és a töltésre, hogy biztosítsa a hatékony ellenőrzést, a ló maximális kényelmével.

A Kaugan ® szájrészével a bit jobb elfogadást és megnövekedett nyálképződést kínál a lóban. Az összes összekötő tag gondosan testreszabva van az adott bitmérethez és erősséghez, hogy biztosítsa az optimális illeszkedést. Ezenkívül a bit gyűrűi robusztus rozsdamentes acélból készülnek, ami biztosítja annak tartósságát és tartósságát.

azoknak a versenyzőknek, akik hatékony, kényelmes és tartós kantát keresnek a ló számára, a busse Wasserstrense Kaugan® alakú az ideális választás. Különleges konstrukciója és a Kaugan ® mund darab javított elfogadása az összes lovaglási berendezés nélkülözhetetlen elemévé.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Anatómiailag adaptált szájrészek a nyelv és a terhelés kiegyensúlyozott hatására
  • Hatalmas konstrukció egy csendes helyen a szájban>
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Az összes összekötő tag, amely a bit és az erő méretére alakult,
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok vízkarbank Kaugan® alakú 14 mm

GYIK

Mi teszi a Busse Wasserbrese Kaugan® alakú, 14 mm-es alakú, így megharapva? > ® , amely elősegíti a jobb elfogadást és a ló fokozott nyálát. Ezenkívül az összes összekötő tag tökéletesen testreszabva van a megfelelő bitmérethez és erősséghez, ami garantálja az optimális illesztést és a nagy kényelmet.

Kinek kell használnia a Kaugan® alakú 14 mm-es buszt? Kényelem-orientált megoldás keresése a lovak számára. Ideális mindazok számára, akik törekszenek a lóval való egyértelmű és pontos kommunikációra, és a legmagasabb színvonalat meghatározzák a kényelem és a minőség szempontjából.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.