BUSSE olajbogyófejes bit 16 mm-es, nemesacélból készült, kétszeresen törött 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


buszok olajbogyó fej harapás rozsdamentes acél 16 mm, dupla törött - megbízhatóság és kényelem a

A buszok olívafej harapása rozsdamentes acél 16 mm, a dupla törött változatos fogak, amely lehetővé teszi a versenyző és a ló közötti hatékony és szelíd kommunikációt. Biztosítja a ló szájában lévő stabil és csendes helyet, amely optimális vezérlést kínál, maximális kényelemmel.

A bitben van egy szájdarab és ellenálló rozsdamentes acélból készült gyűrűk, ami különösen tartós és megbízható. Az ellipe -alakú középpont és az összes összekötő tag gondosan a megfelelő fogak méretéhez és erősségéhez van igazítva, hogy a tökéletes illeszkedést biztosítsa.

A buszok olívafej harapása rozsdamentes acél 16 mm, a dupla törött különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik tartós, hatékony és kényelmes gyeplőt keresnek a ló számára. Különleges konstrukciójával és nagy minőségű anyagával ideális választás azok számára, akik értékelik a pontosságot és a tartósságot a felszerelésükben.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • Ellipsen -alakú középpont és az összes összekötő tag, amely a mérethez és az erőhez igazodott,
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült szájrész és gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: rozsdamentes acél
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyó fej harapás rozsdamentes acél 16 mm, dupla törött

GYIK

Mi teszi a buszok olívafejét 16 mm -re, dupla törött, olyan különleges? tartós rozsdamentes acélból. Ez az anyagválasztás biztosítja a bit nagy ellenállását és tartósságát. Ezenkívül az ellipe -alakú középpont és az összes összekötő tag tökéletesen illeszkedik a megfelelő fogak méretéhez és erősségéhez, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a nagy kényelmet.

mely versenyző előnyös, különösen a buszok olajbogyófej harapása rozsdamentes acél 16 mm, dupla törött? hatékony és kényelmes gyeplőt tegyen. Különleges felépítésének és nagy minőségű anyagának köszönhetően optimális kényelmet és tartósságot kínál, ami tökéletes választást jelent a versenyző igényléséhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.