BUSSE Olajbogyófejes bit 14 mm-es, nemesacélból készült, duplán törött 10,5 cm/55 mm egy pillantásra:


Busse olajbogyófej harapás rozsdamentes acél 14 mm, dupla törött - optimális vezérlés és tartósság

A buszok olívafej harapása rozsdamentes acél, 14 mm, kétszer törött kiváló fogak, amelyek elengedhetetlen funkciót teljesítenek a lovas-ló kommunikációjában. Ez lehetővé teszi egy stabil és csendes helyzetet a ló szájában, és így biztosítja a versenyző és a ló közötti hatékonyabb kommunikációt.

A bit speciális tulajdonságai és előnyei jellemzik. Mind a szájrész, mind a gyűrűk nagy minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ami hozzájárul annak tartósságához és robusztusságához. Az összes összekötő tag és az ellipe -alakú középpont gondos koordinációja az adott bit méretén és erősségén az optimális illeszkedést és ezáltal a magas szintű kényelmet biztosítja a ló számára.

A buszok olívafej harapása rozsdamentes acél, 14 mm, a dupla törött különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik állandó, hatékony és kényelmes bitet keresnek a ló számára. Pontos feldolgozása és kiváló minősége miatt ez az első választás azok számára, akik értékelik a hosszú élettartamot és az optimális ellenőrzést.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • Ellipsen -alakú középpont és az összes összekötő tag, amely a mérethez és az erőhez igazodott,
  • Robusztus rozsdamentes acélból készült szájrész és gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: rozsdamentes acél
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyó fej harapás rozsdamentes acél 14 mm, dupla törött

GYIK

Mi különbözteti meg a buszokat olívafej -bit rozsdamentes acél 14 mm, kétszer törött, mások megharapott? Dupla -megszakított konstrukció és az ellipe -alakú középpont, amelyek biztosítják a csendes helyet a szájban. Ezenkívül a szájrészből és a gyűrűkből nagy minőségű rozsdamentes acélból származik, amely garantálja a nagy tartósságot és robusztusságot.

Kinek kell használnia az olívafej harapását rozsdamentes acél 14 mm -re, kétszer törött, használja? Mert a lovaid vannak. Különösen ajánlott azok számára, akik értékelik az állandó minőséget és az optimális irányítást.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.