BUSSE KAUGAN 14 mm-es, dupla csuklós olajbogyófejes bit 11,5 cm/55 mm egy pillantásra:


Busse alsó olajbogyófej harapás Kaugan® 14 mm, dupla törött - Precíziós és kényelem a lóhoz

Az olívafejű kaugan® 14 mm, a kétszer törött buszok egy kiemelkedő busz, amely központi szerepet játszik a versenyző és a ló közötti kommunikációban. Építés miatt stabil és nyugodt helyzetet biztosít a ló szájában, és lehetővé teszi az érzékeny gyeplőt.

Kiváló a Kaugan ® szájrészével, a bit jobb elfogadást és megnövekedett nyálképződést kínál a lóban. Az összes összekötő tag ügyes koordinációja és az ellipe -alakú középpont az adott bit méretén és erősségén az optimális illeszkedést és a maximális kényelmet biztosítja. Ezenkívül a bit gyűrűi robusztus rozsdamentes acélból készülnek, ami biztosítja annak tartósságát és tartósságát.

azoknak a versenyzőknek, akik a legmagasabb értéket képviselik a hatékony kommunikációra és a ló magas kényelmére, a buszok, amelyek olajbogyó fejtájú kaugan® 14 mm -re, kétszer törött a tökéletes választás. Különleges felépítésével és jobb elfogadásával, ez a bit új szabványokat állít be a versenyző-ló kommunikációja és a kényelem szempontjából.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Ellipsen -alakú középpont és az összes összekötő tag, amely a mérethez és az erőhez igazodott,
  • Tartós rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok, amelyek olajbogyó fejét áthaladnak Kaugan® 14 mm, dupla törött

GYIK

Mi különbözteti meg a buszokat az Olive Head Bite Kaugan® 14 mm -es elhagyása alatt, kétszer törött, mások megharapott? Szájrész a Kaugan -tól ® . Ez elősegíti a jobb elfogadást és a fokozott nyálképződést a lóban. Ezenkívül az összes összekötő tag és az ellipe -alakú középpontja a megfelelő bitmérethez és erősséghez van igazítva, ami garantálja a kiváló illeszkedést és a nagy kényelmet.

Kinek kell használnia a Busse olívafej harapását Kaugan® 14 mm, dupla törött, használni? A lovasok, akik hatékony, kényelmes megoldást keresnek a lovak számára. Ideális azok számára, akik törekszenek a lóval való egyértelmű és pontos kommunikációra, és a legmagasabb színvonalat állítják elő a kényelem és a minőség szempontjából.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.