BUSSE Olajbogyófejes bit KAUGAN 18 mm, kétszeresen törött 12,5 cm/70 mm egy pillantásra:


Busse Olive Head Bite Kaugan® 18 mm, dupla törött - Tökéletes vezérlés és kényelem a lóhoz

A buszok olívafej harapása Kaugan® 18 mm, kétszer törött egy nagy minőségű fogak, amelyek stabil és csendes helyzetet biztosítanak a ló szájában. A kettős törött alakja és az ellipe -alakú középpontja miatt a versenyző és a ló közötti hatékony kommunikáció garantált.

Ennek a bitnek az egyik kiemelkedő tulajdonsága a Kaugan ®

szájrésze, amely elősegíti a jobb elfogadást és a ló megnövekedett visszatartását. Ezen túlmenően az összes összekötő tag és az ellipe -alakú középpontja gondosan testreszabva van a megfelelő bitmérethez és erősséghez, ami az optimális illeszkedéshez és a maximális kényelemhez vezet. A harapós gyűrűk robusztus rozsdamentes acélból készülnek, ami hozzájárul annak tartósságához.

A buszok olívafej harapása Kaugan® 18 mm, a kétszer törött különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik hatékony és kényelmes bitet keresnek a ló számára. Magas minőségű felépítése és jobb elfogadása miatt ez az első választás azok számára, akik pontos és szelíd kommunikációra törekszenek a lójával.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Ellipsen -alakú középpont és az összes összekötő tag, amely a mérethez és az erőhez igazodott,
  • Tartós rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyófej harapás kaugan® 18 mm, dupla törött

GYIK

Mit csinál a Busse olívafej harapása Kaugan® 18 mm, kétszer törött, olyan egyedi? A Kaugan -tól ® , amely elősegíti a jobb elfogadást és a szájban lévő mélyedést. Az összekötő linkek, amelyeket gondosan a mérethez és az erősséghez igazítanak, és az ellipe -alakú középponthoz, biztosítják az optimális illeszkedést és a legmagasabb funkciókat.

Kinek kellene a Busse olívafejét harapni Kaugan® 18 mm, kétszer törött, fontolja meg? Hatékony és kényelmes bit után a ló számára. Különösen alkalmas azok számára, akik pontosan és szelíd kommunikációra törekszenek a lóval, valamint az értékminőséggel és a tartóssággal.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.