BUSSE Olajbogyófejes bit KAUGAN 16 mm, dupla törött 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Olive Head Bite Kaugan® 16 mm, dupla törött - nagy minőségű fogak a jobb kommunikáció és kényelem érdekében

A buszok olívafej harapása Kaugan® 16 mm, kétszer törött A ló és a lovas közötti kapcsolat alapvető funkcióját teljesíti. Ez lehetővé teszi egy stabil és csendes helyzetet a ló szájában, és így optimális alapot teremt a pontos retrekhez

Ez a bit pontszáma különleges tulajdonságaival és előnyeivel. A Kaugan -ból származó ® elősegíti a jobb elfogadást és a szünetet a lóban. Az összes összekötő tag és az ellipe -alakú középpontja gondosan a megfelelő fogak méretéhez és erősségéhez van igazítva, ami az optimális illeszkedéshez és a maximális kényelemhez vezet. A robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk biztosítják a tartósságot és a tartósságot.

A busz olívafej harapás Kaugan® 16 mm, a Double Breake ideális a lovasok számára, akik hatékonyságot és kényelmet keresnek a ló számára. Az alkatrészek jobb elfogadásának és pontos koordinációjának köszönhetően lehetővé teszi a hatékony és szelíd kommunikációt, és különösen alkalmas azok számára, akik nagyfokú ellenőrzést és kényelmet keresnek a ló számára.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • szájrész a Kaugan -tól ®
A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében Ellipsen -alakú középpont és az összes összekötő tag, amely a mérethez és az erőhez igazodott, Tartós rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyófej harapás kaugan® 16 mm, dupla törött

GYIK

Mi teszi a Busse olajbogyó fejét, a Kaugan® 16 mm -es, kétszer törött, olyan egyedi? rágás ® , amely elősegíti a jobb elfogadást és a szünetet a lóban. Ezenkívül az összes csatlakozási tag és az ellipe -alakú középpont a fogméret méretéhez és erősségéhez igazodik, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a nagy funkcionalitást.

Kinek kell lennie a Busse olívafejnek, amelynek kaugan® 16 mm -es, kétszer törött, fontolja meg? Az egyik hatékony, kényelmes és tartós fogakat keres a lovainak. Ideális azok számára, akik inkább a gyeplők tiszta és hatékony átvitelét részesítik előnyben, és szemmel tartják a ló kútját.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.