BUSSE Olive fejű, 14 mm-es, nemesacélból készült harapófogat 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Olive Head Bite Rozsdamentes acél 14 mm - Precíziós és minőség a ló számára

A buszok olívafej harapása rozsdamentes acél 14 mm egy nagy minőségű fogak, amely stabil és csendes helyzetet biztosít a ló szájában. Az egyszerűen törött kialakításával biztosítja a hatékony kommunikációt és irányítást a lovas és a ló között.

Ezt a fogakat különösen az anyag jellemzi. Teljes mértékben rozsdamentes acélból készül, ami tartós és rozsdás rozsdás. Ezenkívül az összes csatlakozó tagot a megfelelő bitmérethez és erősséghez igazítják, ami az optimális illeszkedéshez és a maximális kényelemhez vezet.

A buszok olívafej harapása rozsdamentes acél 14 mm különösen alkalmas azoknak a lovasoknak, akik hosszú, hatékony, hatékony és kényelmes bitet keresnek lovaik számára. Magas minőségű kivitelezésének és anyagának köszönhetően különösen kellemes illeszkedést kínál a ló számára, és lehetővé teszi a gyeplők világos és hatékony átadását.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • tartós rozsdamentes acélból készült szájrész és gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: rozsdamentes acél
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyó fej harapás rozsdamentes acél 14 mm

GYIK

Mi teszi a buszok olívafejét 14 mm -rel annyira különlegessé? Teljesen rozsdamentes acélból készül, ami ellenáll a rozsda ellen. Az összekötő tagok, amelyeket gondosan a mérethez és a vastagsághoz igazítanak, biztosítják az optimális illeszkedést és a nagy kényelmet.

Kinek kell választania az olívafej harapását, rozsdamentes acél 14 mm? A lovainak. Különösen ajánlott azok számára, akik inkább a gyeplők, valamint az értékminőség és a tartósság tiszta és hatékony átadását részesítik előnyben.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.