BUSSE KAUGAN 16 mm-es olívafejes harapófogó. 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Olive Head Bite Kaugan® 16 mm - Maximális vezérlés és kényelem a ló számára

A busse olívafej harapás Kaugan® 16 mm egy kiváló bit, amely a ló szájában stabil és csendes helyzetre törekszik. Az egyszerűen törött kialakításával biztosítja a ló és a lovas közötti hatékony kommunikációt azáltal, hogy reagál a szelíd, de tiszta Reinre

Ezt a fogakat a Kaugan

® ​​ szájrésze jellemzi, amely elősegíti a jobb elfogadást és a lóban fokozott visszatartást. Ez a hosszú, rozsdamentes acél gyűrűkkel és az összekötő tagokkal együtt, amelyeket gondosan testreszabott a megfelelő bitmérethez és szilárdsághoz, biztosítja a kiváló tartósságot és a működési képességet.

A buszok olívafej harapása Kaugan® 16 mm különösen alkalmas azoknak a lovasoknak, akik hatékony és kényelmes bitet keresnek lovaik számára. A speciális rágás ® anyag különösen magas szintű elfogadást ér el a lóban, ami ideálissá teszi azokat, akik inkább egyértelmű és hatékony megerősítési sebességváltót részesítenek előnyben.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • Tartós rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyófej harapás kaugan® 16 mm

GYIK

Mi teszi a Busse olívafej harapását Kaugan® 16 mm -re? > Ez elősegíti a jobb elfogadást és a ló megnövekedett visszatartását. A tartós rozsdamentes acélgyűrűkkel kombinálva a mérettel és vastagságra gondosan testreszabott összekötő tagok különösen funkcionális és tartóssá teszik.

Ki alkalmas az olajbogyófej harapására Kaugan® 16 mm? - Különösen ajánlott azok számára, akik inkább a gyeplők egyértelmű és hatékony átadását részesítik előnyben, és ugyanakkor tartsa szemmel a ló kútját.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.