BUSSE KAUGAN 14 mm-es, olívafejes fogócső, dupla törött BUSSE 9,5 cm/55 mm egy pillantásra:


Busse Olive Head Bite Kaugan® 14 mm, dupla törött - Optimális vezérlés és kényelem a lóhoz

A buszok olívafej harapása Kaugan® 14 mm, a kétszer törött egy jól gondolkodó bit, amely csendes és stabil helyzetet biztosít a ló szájában. Az egyszerűen törött kialakításával biztosítja a versenyző és a ló közötti hatékony kommunikációt azáltal, hogy óvatosan és egyértelműen reagál a gyeplőre.

Ezt az olajbogyófej harapását különösen a Kaugan ® szájrésze jellemzi, amely elősegíti a jobb elfogadást és a ló megnövekedett visszatartását. A hosszú, rozsdamentes acél gyűrűkkel és az összekötő tagokkal együtt, amelyeket gondosan testreszabnak a megfelelő bitérethez és vastagsághoz, kiváló tartósságot és funkcionalitást kínálnak.

A Busse Olive Head Bite Kaugan® 14 mm, a kétszer törött tökéletes választás azoknak a versenyzőknek, akik hatékony és kényelmes fogakat keresnek a lovak számára, és inkább a tiszta és hatékony újratelepítést részesítik előnyben. A speciális Kaugan ®

anyagnak köszönhetően a lóban különösen magas szintű elfogadás érhető el.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • Tartós rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok olajbogyófej harapás kaugan® 14 mm, dupla törött

GYIK

Mi teszi a Busse olívafej harapását Kaugan® 14 mm -re, kétszer törött, olyan különleges? A rágás ® , amely elősegíti a jobb elfogadást és a ló fokozott megtakarítását. A mérettel és vastagságra gondosan testreszabott összekötő kapcsolatok, és a tartós rozsdamentes acélgyűrűk ezt a fogozást különösen tartós és funkcionálissá teszik.

Kinek kellene a Busse olívafej harapása Kaugan® 14 mm, kétszer törött, választja? És kényelmes keresse meg a lovait. Különösen alkalmas azok számára, akik inkább a gyeplők tiszta és hatékony átvitelét részesítik előnyben, és szemmel tartják a lovaik kútját.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.