BUSSE KAUGAN 12 mm-es, duplán törött, 12 mm-es csikószár 9,5 cm/45 mm egy pillantásra:


Busse alapversenyek Kaugan® 12 mm, Double Breaking - Kiváló vezérlés és elfogadása a ló számára

A buszok Underlan Races Kaugan® 12 mm, a kétszer törött egy innovatív fogak, amely a ló szájában stabil és csendes helyzetre irányul. Kettős törött alakjuk, ellipe -alakú középpontban, hatékony és pontos kommunikációt kínál a ló és a lovas között, és lehetővé teszi a gyeplők szelíd, de jelentős átvitelét.

Ezt az alsó réteget különösen a Kaugan ®

szájrésze jellemzi, amely elősegíti a jobb elfogadást és a ló megnövekedett visszatartását. A hosszú, rozsdamentes acél gyűrűkkel és az összekötő tagokkal együtt, amelyeket gondosan testreszabnak a megfelelő bitérethez és vastagsághoz, kiváló tartósságot és funkcionalitást kínálnak.

A buszok Underlan Races Kaugan® 12 mm, a Double Broken különösen alkalmas azoknak a lovasoknak, akik hatékony és kényelmes fogakat keresnek lovaikhoz, és értékelik a tiszta és hatékony újrafinanszírozást. A Kaugan ®

anyagnak köszönhetően a lóban különösen magas szintű elfogadás érhető el.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Ellipsen -alakú középpont és összekötő linkek, amelyek a bit és az erő méretéhez igazodtak,
  • Tartós rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Underlán versenyek Kaugan® 12 mm, dupla törött

GYIK

Mit csinál a Busse Base -rense Kaugan® 12 mm -es, dupla törött egyedi? -Abrode, ellipe -alakú középső darab. A Kaugan ® szájrésze elősegíti a jobb elfogadást és a megnövekedett megtakarítást a lóban, míg az összes összekötő tag tökéletesen testreszabott a megfelelő bithez és erősséghez. A robusztus rozsdamentes acélból készült gyűrűk szintén készülnek.

Kinek a Busse Leargense Kaugan® 12 mm, dupla törött? Különösen hasznos azok számára, akik inkább a gyeplők egyértelmű és hatékony átadását részesítik előnyben, és fókuszában vannak a lójuk jól.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.