BUSSE KAUGAN csikósharapófogat 12 mm 12,5 cm/55 mm egy pillantásra:


Buszok Underlan Rense Kaugan® 12 mm - Javított elfogadás és kényelem a ló számára

A buszok Underlan Races Kaugan® 12 mm egy jól gondolkodó bit, amely a ló szájában stabil és csendes helyzetet ér el. Az egyszerű törésnek köszönhetően lehetővé teszi a versenyző és a ló közötti hatékony kommunikációt, és óvatosan és egyértelműen reagál a gyeplőre.

Ennek az alsóbbrendűnek a sajátossága a Kaugan

® ​​ szájrésze, amely egy olyan anyag, amely biztosítja a ló javulását és fokozott megtartását. Ez az anyag, rozsdamentes acélgyűrűkkel párosítva, és gondosan testreszabva a megfelelő bitmérethez és erősséghez, garantálja a tartósságot és a funkciókat.

A buszok Underlan Rense Kaugan® 12 mm tökéletes választás azoknak a versenyzőknek, akik hatékony, kényelmes és jól elfogadott bitet keresnek. A gyeplők világos és hatékony átadását kínálja, így a ló kútja mindig a fókuszban van.

Áttekintés:

  • Egyszerűen törött építés
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • szájrész a Kaugan -tól ® A jobb elfogadás és a szünet javítása érdekében
  • Összekapcsolja az méretére és erősségére szabott tagokat
  • Tartós rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Underlán versenyek Kaugan® 12 mm

GYIK

Mi teszi a buszokat a Kaugan® 12 mm -es egyedi alján? A ló elfogadása és fokozott megtakarítása elősegíti. Az egyszerű törés és a hatalmas összekötő tagok ideálisan illeszkednek az adott fogak méretéhez és erősségéhez. Ez, párosítva a hosszú, rozsdamentes acél gyűrűkkel, biztosítja annak egyediségét.

Kinek a buszok alulkue Kaugan® 12 mm -es megfelelő? a ló . Különösen ajánlott azok számára, akik törekszenek a gyeplők egyértelmű és hatékony átadására, és szemmel tartják a lovaik kútját.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.