BUSSE Rozsdamentes acélból készült, 12 mm-es víztrófea 12,5 cm/55 mm egy pillantásra:


Busse base rense rozsdamentes acél 12 mm - Nyugodt és hatékony vezérlés a lóhoz

A buszok UnderLan Rainess Steel 12 mm egy jól gondolkodó bit, amely a ló szájában stabil és csendes helyzetre törekszik. Az egyszerűen törött kialakításával biztosítja a versenyző és a ló közötti hatékony kommunikációt azáltal, hogy óvatosan és egyértelműen reagál a gyeplőre.

Ezt az alsó réteget különösen a szilárd rozsdamentes acél kialakítása jellemzi. Mind a szájrész, mind a gyűrűk ebből a robusztus és korrózió -rezisztens anyagból készülnek. Ez biztosítja a bit hosszú élettartamát. Ezenkívül az összes összekötő tag gondosan testreszabva van a megfelelő bitmérethez és erősséghez, hogy optimális kényelmet és funkcionalitást biztosítson.

A buszok, amelyek alátámasztják a rozsdamentes rozsdamentes acél 12 mm , ideális választás azoknak a versenyzőknek, akik hatékony és kényelmes bitet keresnek a lovaik számára, és inkább egy tiszta és hatékony megerősítő sebességváltót részesítenek előnyben.

Áttekintés:

  • Egyszerűen törött a hatékony újrainzália -támogatáshoz
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • A specifikus bitméretekhez és erősségekhez illeszkedő linkek csatlakoztatása
  • tartós rozsdamentes acélból készült szájrész és gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: rozsdamentes acél
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Underlán eső rozsdamentes acél 12 mm

GYIK

Mi teszi a Bungestense rozsdamentes acélt olyan különlegessé? Egyszerű szünet van, és minden összekötő tag tökéletesen testreszabva van a megfelelő bitmérethez és erősséghez. Mind a szájrész, mind a gyűrűk robusztus és tartós rozsdamentes acélból készülnek.

Kinek a buszok, az eső, a rozsdamentes acél 12 mm? Különösen alkalmas azok számára, akik inkább a gyeplők egyértelmű és hatékony átadását részesítik előnyben.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.