BUSSE Rozsdamentes acél víztorna 14 mm-es, duplán törött BUSSE 9,5 cm/45 mm egy pillantásra:


Busse víz kantár rozsdamentes acél 14 mm, dupla törött - Pontos vezérlés és kényelem a ló számára

A busse Wasserprene rozsdamentes acél, 14 mm, a Double Broken egy speciálisan kifejlesztett bit, amelynek célja a ló szájában lévő stabil és csendes helyzet biztosítása. Különleges kettős, megszakított szerkezete és az ellipe -alakú középpontja miatt lehetővé teszi a versenyző és a ló közötti hatékony és pontos kommunikációt azáltal, hogy óvatosan és egyértelműen továbbítja a gyeplőket.

Ennek a bitnek a kiváló tulajdonsága a rozsdamentes acélból készült felépítés, beleértve a szájrészeket és a gyűrűt. Robusztus és korrózió -rezisztens anyagként a rozsdamentes acél biztosítja a bit hosszú élettartamát. Ezenkívül az összes összekötő tag tökéletesen testreszabva van a megfelelő bitmérethez és erősséghez, ami biztosítja a maximális kényelmet és hatékonyságot.

A busse víz agyi rozsdamentes acél 14 mm -es, dupla törött ideális azoknak a lovasoknak, akik hatékony és kényelmes bitet keresnek lovaik számára, és nagy jelentőséggel bírnak a p> tisztításhoz

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • Ellipsen -alakú középpont és összekötő linkek, amelyek a bit és az erő méretéhez igazodtak,
  • tartós rozsdamentes acélból készült szájrész és gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: rozsdamentes acél
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok víz kantár rozsdamentes acél 14 mm, dupla törött

GYIK

Mit csinál a Busse Wasserbresse rozsdamentes acél 14 mm, dupla törött, olyan egyedi? Kétszer törött, ellipe -alakú középpontjával, és optimálisan testreszabotta az összes összekötő tagot a megfelelő bitmérethez és erősséghez. Ezenkívül mind a szájrész, mind a gyűrűk tartós rozsdamentes acélból készülnek.

Kinek a Busse Wasserprene rozsdamentes acél, 14 mm, kétszer törött? Mert keresse meg a lovait. Különösen mindenki számára alkalmas, aki a gyeplők világos és hatékony átadását akarja, és ugyanakkor a lovak kútjára összpontosít.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.