BUSSE Rozsdamentes acél víztorna 16 mm-es, duplán törött BUSSE 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse víz kantár rozsdamentes acél 16 mm, dupla törött - Hatékony kommunikáció és kényelem a ló számára

A busse víz kantár rozsdamentes acél, 16 mm, a dupla törött egy speciálisan kialakított bit, amely stabil és csendes helyzetet biztosít a ló szájában. A dupla megszakított konstrukció és az ellipe -alakú középpont miatt lehetővé teszi a versenyző és a ló közötti pontos és hatékony kommunikációt azáltal, hogy óvatosan és érzékenyen továbbítja a gyeplőt.

A rozsdamentes acélból végrehajtott

mind a szájrész, mind a gyűrűk számára ezt a vízkötést tartósság és korrózióállóság jellemzi. Az összes összekötő tag gondosan testreszabva van a megfelelő bitmérethez és erősséghez, hogy biztosítsa az optimális kényelmet és hatékonyságot.

A busse vízhantal, rozsdamentes acélból, 16 mm -re, a dupla törött különösen alkalmas azoknak a lovasoknak, akik hatékony és kényelmes fogakat keresnek a lovak számára. Világos és hatékony újbóli átadási támogatást kínál, és így hozzájárul a ló általános kútjához.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas konstrukció egy csendes elhelyezkedéshez a szájban
  • Ellipsen -alakú középpont és összekötő linkek, amelyek specifikus bitméretekre és erősségekre alakultak,
  • Szófájdalom és rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: rozsdamentes acél
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok víz kantár rozsdamentes acél 16 mm, dupla törött

GYIK

Mi különbözteti meg a Busse Wasserprene rozsdamentes acélt, 16 mm -re, kétszer törött mások? -Az alakú középpont. Az összes összekötő tag pontosan a megfelelő bitmérethez és erősséghez van igazítva. Ezenkívül mind a szájrész, mind a gyűrűk robusztus rozsdamentes acélból készülnek.

Kinek a Busse Wasserprene rozsdamentes acél, 16 mm, kétszer törött? Pontosan és hatékony újrafinanszírozást biztosít, és így határozottan hozzájárul a ló kútjához.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.