BUSSE Rozsdamentes acél víztorna 18 mm, dupla törött BUSSE 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse víz kantár rozsdamentes acél 18 mm, dupla törött - optimális kommunikáció és kényelem a ló számára

A busse víz eső rozsdamentes acél 18 mm, a kétszer törött egy progresszív bit, amelyet úgy terveztek, hogy a ló szájában stabil és csendes helyzetet biztosítson. Kettős, megszakított konstrukciójának és az ellipe -alakú középpontjának köszönhetően lehetővé teszi a versenyző és a ló közötti pontos és hatékony kommunikációt óvatosan és érzékenyen az újrainális segédeszközökre.

Ennek a fogak kiemelkedő tulajdonsága a teljes rozsdamentes acélból készült kialakítás - mind a szájrész, mind a gyűrűk. A rozsdamentes acél tartósságáról, a rozsda és a korrózió elleni ellenállásáról ismert, ami ezt a fogakat hosszú választási választássá teszi. Ezenkívül az összes összekötő tag tökéletesen testreszabva van a megfelelő bitmérethez és erősséghez, hogy biztosítsa a maximális kényelmet és hatékonyságot.

A busse vízhantamit rozsdamentes acél 18 mm, a kétszer törött

Áttekintés:

Dupla törés ellipe -alakú középpontban Hatalmas tulajdonságok egy csendes helyen a szájban Ellipse -alakú középpont és csatlakozó linkek, amelyek a mérethez és az erőhez igazodtak, Szófájdalom és rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

szájrész: rozsdamentes acél Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok víz kantár rozsdamentes acél 18 mm, dupla törött

GYIK

Mit csinál a Busse Wasserbresse rozsdamentes acél 18 mm, kétszer olyan különleges? Kétszer törött, ellipe -alakú középpontjával és minden összekötő taggal, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott fogak méretéhez és erőhöz. Ezenkívül a teljes fogak, mind a szájrész, mind a gyűrűk robusztus rozsdamentes acélból készülnek.

Kinek a Busse Wasserprene rozsdamentes acél 18 mm, kétszer törött? Kívánság bit a lovainak. Különösen alkalmas azok számára, akik inkább a gyeplők egyértelmű és hatékony átadását részesítik előnyben.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.