BUSSE vízi csikócső KAUGAN 16 mm, dupla törött 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Wasserprese Kaugan® 16 mm, dupla törött - Javított elfogadás és megtakarítás a lovak számára

A busse Wasserprese Kaugan® 16 mm, a Double Breake egy kifinomult fogas, amelynek célja a ló szájában lévő csendes elhelyezkedés biztosítása. Kettős, megszakított felépítése és az ellipe -alakú középpontja miatt hatékony és tiszta kommunikációt tesz lehetővé a lovas és a ló között, gyengéd és érzékeny módon továbbítva a gyeplőt.

Ennek a bitnek a különleges előnye, hogy a Kaugan

® ​​ szájrésze, amely ismert az elfogadás javításának és annak előmozdításának képességéről, amely a ló révén jobb harapás elfogadásához vezet. Ezenkívül az összes összekötő tag a megfelelő bitmérethez és erősséghez igazodik, ami garantálja az optimális kényelmet és hatékonyságot.

A busse Wasserprese Kaugan® 16 mm, kétszer törött rozsdamentes acélból készült gyűrűkkel rendelkezik, egy olyan anyag, amely ismert tartósságáról, a rozsda és a korrózió elleni ellenállásáról.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas tulajdonságok egy csendes helyen a szájban
  • Kaugan ® A szájrész javítja az elfogadást és elősegíti a megtakarítást
  • Ellipse -alakú középpont és csatlakozó linkek, amelyek a mérethez és az erőhez igazodtak,
  • Rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Víztartály Kaugan® 16 mm, dupla törött

GYIK

Mit tesz a Busse Wasserbrese Kaugan® 16 mm -re, kétszer olyan speciális törött? Kétszer törött, ellipe -alakú középpontjával, és az összes összekötő tagot koordinálta a megfelelő bitmérethez és erősséghez. Ezenkívül tartalmaz egy szájrészt a Kaugan ®

-től, amely elősegíti a jobb elfogadást és a mélyedést.

Kinek a Busse Wasserprese Kaugan® 16 mm, a dupla törött különösen jó? Hatékony és kényelmes fogak a lovak számára. Különösen hasznos azok számára, akik egyértelmű és hatékony gyeplőt akarnak, és értékelik a lovaik kútját.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.