BUSSE víztorna KAUGAN 18 mm, duplán törött 12,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Wasserprese Kaugan® 18 mm, dupla törött - Javított elfogadás és szünet a lovak számára

A busse Wasserprese Kaugan® 18 mm, a Double Broken egy speciálisan kifejlesztett bit, amely biztosítja a ló szájában csendes helyet. Kettős, törött felépítésével és az ellipe -alakú középpontjával úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a versenyző és a ló közötti tiszta és hatékony kommunikációt a gyeplővel és érzékeny módon történő továbbításával.

Ennek a fogak kiemelkedő tulajdonsága az egyedi Kaugan

® ​​

szájrész. Ez az anyag javítja az elfogadást és serkenti az étkezést, ami a lón keresztül jobb harapás feltételezéséhez vezet. Ezenkívül az összes összekötő tag az adott bitmérethez és erősséghez igazodik, hogy biztosítsa az optimális kényelmet és hatékonyságot.

A busse Wasserprese Kaugan® 18 mm, kétszer törött rozsdamentes acélból készült gyűrűkkel rendelkezik, egy olyan anyag, amely ismert tartósságáról, rozsdás és korróziójának ellenállásáról.

Áttekintés:

  • Dupla törés ellipe -alakú középpontban
  • Hatalmas tulajdonságok egy csendes helyen a szájban
  • Kaugan ® szopás, javított elfogadás és szünet
  • Ellipse -alakú középső darab, amely a mérethez és az erőhez igazítva
  • A mérethez és az erőhez igazított összes összekötő tag
  • Rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan ®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Víztartály Kaugan® 18 mm, dupla törött

GYIK

Mit csinál a Busse Wasserbrese Kaugan® 18 mm, kétszer olyan különleges?
A Kaugan® 18 mm -es buszokat, kétszer törött buszt, egyedi tulajdonságai jellemzik. Kétszer törött, ellipe -alakú középpontjával, és az összes összekötő tagot koordinálta a megfelelő bitmérethez és erősséghez. Ezenkívül tartalmaz egy kaugan ® -ból készült szájdarabot, amely biztosítja a jobb elfogadást és a mélyedést.

Kinek a Busse Wasserstrense Kaugan® 18 mm, kétszer törött?
A Kaugan® 18 mm -es buszok, amelyek kétszer töröttek, ideális azoknak a versenyzőknek, akik hatékony és kényelmes fogakat keresnek lovaik számára. Különösen hasznos azok számára, akik egyértelmű és hatékony gyeplőt akarnak, és értékelik a lovaik kútját.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.