BUSSE vízi kantár KAUGAN 16 mm 11,5 cm/65 mm egy pillantásra:


Busse Wasserprese Kaugan® 16 mm - Hatékony és kényelmes kommunikációs eszköz a lovak számára

A busse Wasserprese Kaugan® 16 mm egy egyszerűen törött bit, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy a ló szájában csendes helyet biztosítson. Fő célja az, hogy lehetővé tegyék a versenyző és a ló közötti egyértelmű és hatékony kommunikációt a gyeplők szelíd és érzékeny módon történő továbbításával.

Ezt a vízhantát a Kaugan® szájrésze jellemzi, amely egy olyan anyag, amely a jobb elfogadásról és a mélyedésről ismert. Ez a ló fokozott kútjához vezet, és támogatja a hatékony kommunikációt a lovaglás során.

A busse Wasserprese Kaugan® 16 mm az összes összekötő tagot az adott fogak méretéhez és erősségéhez igazította az optimális kényelem és hatékonyság biztosítása érdekében. Kiegészítőként a rozsdamentes acélból készült gyűrűket készítik, olyan anyagot, amely ismert tartósságáról, a rozsda és a korrózió ellenállásáról.

Áttekintés:

  • egyszerűen törött bit
  • szájrész a Kaugan® -tól
  • A mérethez és az erőhez szabott tagok összekapcsolása
  • Rozsdamentes acélból készült gyűrűk

Műszaki adatok:

  • szájrész: Kaugan®
  • Gyűrű anyag: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok vízkarbank Kaugan® 16 mm

GYIK

Mi teszi a Busse Wasserbrese Kaugan® 16 mm -t olyan különlegessé?
A Kaugan® 16 mm -es buszokat speciális tulajdonságai jellemzik. Van egy kaugan® -ból készült szájrésze, amely a jobb elfogadásról és szünetről ismert, és egyszerűen eltört a szájon lévő csendes helyen. Ezenkívül az összes összekötő tagot a megfelelő bitmérethez és vastagsághoz igazítják, és a gyűrűk rozsdamentes acélból készülnek, ami biztosítja a tartósságot és az ellenállást.

Kinek a Busse Wasserstrense Kaugan® 16 mm különösen jó?
A Kaugan® 16 mm -es buszok ideálisak azoknak a lovasoknak, akik hatékony és kényelmes darabot keresnek lovaik számára. Különösen hasznos azok számára, akik egyértelmű és hatékony gyeplőt akarnak, és ugyanakkor értékelik a lovaik kútját.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.