BUSSE Tüdőszemüveg NYLON fekete egy pillantásra:


Busse Lunging szemüveg nylon - Egyszerű és hatékony megoldás a tüdő edzéséhez

A buszok lunging szemüvege nejlon egy gyakorlati eszköz a lunging lovak számára, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy a harapásgyűrűkbe kerüljenek. Fő funkciójuk az, hogy biztonságos és stabil horgonypontot kínáljanak a lóhorhoz, amikor a lóját löki.

Ezek a tüdőszemüvegek könnyen használhatók: egyszerűen behelyezik a ló harapós gyűrűibe, majd stabil horgonypontot kínál a lunge számára. Ilyen módon lehetővé teszi a hatékony kommunikációt a lójával az edzés során.

A buszok lunging szemüvege nejlon robusztus nylonból készül, ami különösen tartós és keményen visel. Ezért ideális mindenkinek, aki rendszeresen luncing és megbízható és tartós szerszámot keres.

Áttekintés:

  • A harapás gyűrűkbe való behajláshoz
  • Robusztus nejlonból készül,

Műszaki adatok:

  • Anyag: robusztus nylon

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Lunging szemüveg nylon

GYIK

Mi teszi a hosszúabb szemüveg nylont annyira különlegessé?
A tüskés szemüveg nylon buszokat egyszerű kezelése és robusztus nylon felépítése jellemzi. Egyszerűen rögzítve van a ló harapós húrjaihoz, és stabil horgonypontot kínál a lunge számára az edzés során.

Kinek a buszok a lunging szemüveg nejlon különösen alkalmas?
A Lunging szemüveg nylon buszok ideálisak mindenkinek, aki hatékony és tartós eszközt keres a tüdő edzéshez. Különösen hasznos a lovaglási oktatók, a hivatásos lovasok és a lovakkal rendszeresen dolgozó lovas tulajdonosok számára.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE LUNGE SMOOTH 8. szürke
Szín: szürke | Méret: 8
Busse Longe Smooth - Kényelem és praktikusság a lunging edzéshez A busse longe Smooth egy különösen puha és kézi barátságú, poliészter szövetből készült. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy biztonságos és kényelmes kommunikációt biztosítson közted és a ló között. A forgó, antracit -colored Carabiner horoggal a Longe Longe Smooth busz lehetővé teszi egy egyszerű és biztonságos kapcsolatot a lófogantyúval vagy a kantárral. Ez a szolgáltatás a rögzítést és a Lunge megoldását gyors és stressz -mentes folyamatgá teszi. A buszok egy másik gyakorlati részlete, amely sima a kézhurok a végén. Ez lehetővé teszi a szilárd és biztonságos kezelhetőséget, és támogatja a hatékony kommunikációt a lójával az edzés során. Áttekintés: Puha, kézi barátságos lunge poliészter szövetből készül Forgatható antracit -colored Carabiner Hook Kézhurok a biztonságos kezeléshez Műszaki adatok: Anyag: Poliészter szövet A kézbesítés hatálya: 1x buszok Longe Smooth GYIK Mi teszi a hosszú élvezetet olyan különlegessé? A Longe Longe Smooth buszt a különösen puha, kézi barátságos poliészter szövet jellemzi. Fel van szerelve egy forgó antracit -colored karabiner horoggal egy egyszerű és biztonságos csatlakozáshoz, és kézhurkolóval rendelkezik a biztonságos kezeléshez. Kinek a Busse Longge különösen jól sima? A Longe Longe Smooth busz ideális mindenkinek, aki értékeli a kellemes és hatékony tüdőt. Szakmai felhasználásra alkalmas lovaglási istállókban, valamint magánlovak tulajdonosai számára, akik értékelik a kényelmet és a praktikusságot.

3 809 Ft*
BUSSE Lunge CHANGE 8. fekete
Szín: Fekete | Méret: 8
Busse Longe Change - Rugalmasság és kényelem a Lunging Training számára A busse Longe Change egy különösen puha és kézbarát lágy, robusztus poliészter keverőszövetből. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy biztonságos és kényelmes kommunikációt biztosítson közted és a ló között. Ezt a lendületet felcserélhető, különösen stabil Carabiner horogja jellemzi, amely lehetővé teszi a ló fél vagy kantár egyszerű és biztonságos kapcsolatát. Ez a rugalmasság megkönnyíti a Carabiner horog cseréjét, és meghosszabbítja a lendületet. A busse Longe Change egy másik gyakorlati részlete a kézhurok a végén. Ez lehetővé teszi a szilárd és biztonságos kezelhetőséget, és támogatja a hatékony kommunikációt a lójával az edzés során. Áttekintés: Puha, kézbarát lunge robusztus poliészter keverő anyagból készül Cserélhető, különösen stabil karabiner horog Kézhurok a biztonságos kezeléshez Műszaki adatok: Anyag: robusztus poliészter keverő szövet A kézbesítés hatálya: 1x buszok Longe Change GYIK Mi teszi a Busse Longe -t olyan különlegessé? A Busse Longe Change -t a különösen puha, kézi barátságos poliészter szövet és cserélhető, különösen stabil karabinhorgok jellemzik. Ez lehetővé teszi egy egyszerű és biztonságos csatlakozást, valamint egy hosszabb társalgóját. Kinek a Busse Longe Change különösen jól illeszkedik? A Longe Change Busse ideális mindenkinek, aki értékeli a rugalmasságot és a kényelmet, amikor tüzet. Szakmai felhasználásra alkalmas az iskolákban, valamint a magánlovak tulajdonosai számára, akik robusztus, tartós és kézi barátságos lendületet keresnek.

7 775 Ft*
BUSSE LUNGE SOFT 8. Sötétbarna
Szín: barna | Méret: 8
Busse Longe Puha - puha, kényelmes és praktikus minden tüdőhöz A busse longe lágy egy különösen puha, kézbarát lágy, poliészter keverőszövetből. Különösen úgy fejlesztették ki, hogy biztonságos és kényelmes kapcsolatot biztosítson közted és a ló között a lunging során. 8 méteres gyakorlati hosszával a Longe Soft Busse elegendő lehetőséget kínál a különféle lunging gyakorlatokhoz, és alkalmazkodik a különböző lóméret és gyakorlati szint igényeihez. Fel van szerelve egy forgó karabiner horoggal, amely született és biztosítja, hogy született és garantált legyen. A buszok egy másik gyakorlati tulajdonsága a long a kézhurok a végén. Ez lehetővé teszi a szilárd és biztonságos kezelhetőséget, és támogatja a hatékony kommunikációt a lójával az edzés során. Áttekintés: puha, kézbarát lunge poliészter keverő anyagból készül Forgatható Carabiner horog biztonságos csatlakozáshoz Kézhurok a biztonságos kezeléshez 8 méter gyakorlati hossza Műszaki adatok: Anyag: Poliészter keverő szövet Hossz: 8 méter A kézbesítés hatálya: 1x buszok Longe lágy GYIK Mi teszi a hosszú tányéros lágy buszt olyan különlegessé? A Longe Soft buszt a különösen puha, kézbarát poliészter keverőszövet jellemzi. Fel van szerelve egy forgó karabiner horoggal és egy kézhurokkal a biztonságos kezelhetőséghez, és elegendő lehetőséget kínál a különféle lunging gyakorlatokhoz, 8 méter hosszúságú. Kinek különösen a hosszú lágy puha buszok? A Longe Soft Busse ideális mindenkinek, aki értékeli a kellemes és hatékony tüdőt. Szakmai felhasználásra alkalmas az iskolákban, valamint a privát lovak tulajdonosai számára, akik puha, kézi barátságos és praktikus lendületet keresnek.

5 040 Ft*