BUSSE FLEX FIT FULL fekete voltizsál egy pillantásra:


Kifejezetten és rugalmasan használható kitámasztó öv - lehetővé teszi a földi és a kitörési munkát az alkalmazások és követelmények széles körében.

A ló korától és iskolai végzettségétől és képzettségétől függően a mellkas és a vállak jelentősen szűkebb, mint a ló területe a mögötte lévő bordaív fejlődése miatt. Ennek eredményeként a hagyományos feszítőheveder megcsúszhat/billenhet, amikor kifeszítik, amint a ló előre feszíti a hevedert.

Ez a csúszás fokozható, minél tovább a rögzítőgyűrűk a kitámasztó heveder a lóról van eltávolítva. Minél vastagabb a párnázás, annál nagyobb a távolság. Ez azt jelentheti, hogy a fiatal lovak hagyományos feszítőhevedereit a kioldáshoz való szoktatáskor szorosabban kell rögzíteni, különben megcsúsznak/billennek. Az előre csúszó bizonytalan hevederek gyakran dörzsölést és kényelmetlenséget okoznak a lónak. A túl szorosra húzott öv nem megoldás!

A FLEX FIT kitámasztó öv ezért szándékosan kerüli a vastag párnázást, és ehelyett stabil, széles és extra lapos filcpárnával van felszerelve. A speciális rozsdamentes acél marórúd egyedileg állítható dőlésszögű oldalsó részekkel biztosítja a ló bordaívéhez való optimális igazodást, az ideális alátámasztást és nyomáseloszlást, ugyanakkor biztonságosan tehermentesíti a mart és a tövisnyúlványokat – vastag párnázás nélkül és függetlenül attól, hogy a megfelelő mar markáns.

Egyéb termékjellemzők:

  • Erős bőrből készült
  • Kettős övpántok mindkét oldalon Bármilyen rövid heveder használatához a ló kerületétől és anyagpreferenciájától függően - ezért a csomag nem tartalmaz derékövet
  • hasznosítható nyeregbetéttel és minden hagyományos kitámasztó hevederbetéttel, nyeregre is felkötözhető
  • különféle lehetőségek a gyeplő, hosszú gyeplő , kitörések szállítására, valamint mindenféle kiegészítő gyeplő rögzítésére összesen 12 gyűrűre, oldalanként elosztva:
    • 3 nagy D-gyűrű közepes magasságban
    • 1 extra nagy D-gyűrű alul alul li>
    • 1 nagy, állítható magasságú D-gyűrű a dupla pántok területén< /li>
    • 1 stabil vezetőszem (kulcs) a tetején
  • tetszés szerint raktározva vagy szétszerelhető, ehhez két 13 mm-es kombinált kulcs szükséges: egy a meghúzáshoz, egy a reteszeléshez (nem tartozék)
  • Hatály: egyedileg meghatározható a használt rövid öv kiválasztásával < li>Szélesség: 13 cm
Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas min&odblac;ség&udblac; és funkcionális lovas sportcikkekr&odblac;l ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelel&odblac;en. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló min&odblac;ség&udblac; lovas Választékát.

Megfelel&odblac; lótakarmányt keres? Kiváló min&odblac;ség&udblac; Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégt&odblac;l lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE karabinerhorog LONGE Szög (25 mm)
Modell: angular (25 mm)
Busse Karabinerhaken Longe - Funkcionális kiegészítők a lunginghoz A busse karabinerhaken longe fontos funkciót teljesít a lovak lunging során. Megbízható kapcsolatként szolgál a Lunge és a Lunging öv vagy a kantár között, lehetővé teszi a gyors változást, és ezáltal biztosítja a hatékony edzést. Ennek a Carabiner -horognak a különleges jellemzője a forgatható funkció. Ez lehetővé teszi a rugalmas alkalmazkodást a ló mozgásához, és biztosítja a kötél útmutatásait is. Ez megkönnyíti a kezelést és javítja az edzés eredményét. A busse karabiner horog két méretben kapható: kb. 20 mm és angular 25 mm. Ez a kiválasztás lehetővé teszi az egyéni alkalmazkodást az adott berendezéshez és a versenyző igényeihez. Áttekintés: Forgatható Carabiner Hook Méretek: körülbelül 20 mm, szögletes 25 mm Műszaki adatok: Rotary: igen Méretek: körülbelül 20 mm, szögletes 25 mm A kézbesítés hatálya: 1x buszok karabiner horog lunge GYIK Milyen különleges tulajdonságai vannak a Busse Karabinhaken hosszúságban? Két méretben kapható: körülbelül 20 mm és szögletes 25 mm. Kinek a Busse karabinerhaken hosszú él, különösen megfelelő? a tüdő öv vagy kantár.

1 079 Ft*