BUSSE GURT-SOLIBEL kantárok Póni (130 cm) fekete egy pillantásra:


Busse Reins öv -oldható - az öv anyagának és a legfinomabb kantár bőrének speciális kombinációja

A busz gyeplője öv-solibulus speciális gyeplő, amely egyedülálló anyagkombinációjukkal meggyőzi. Megfelelnek a modern lovas sporttevékenységek követelményeinek, és kényelmet és funkcionalitást kínálnak egy termékben.

Ezek a gyeplői lenyűgöznek az öv anyagának innovatív keverékével és a legfinomabb kantárbőrrel, amely biztosítja a hosszú távú és kellemes érzést. Olyan bőrrudakkal vannak felszerelve, amelyek speciálisan szorosan vannak elrendezve, hogy lehetővé tegyék az optimális tapadást és a vezérlést.

A buszgyárak öv-szolibulus a hagyományos csatokhoz készültek, és rugalmasságot és egyszerűséget kínálnak a használatban. Kiváló választás minden versenyző számára, aki a minőségre és a funkcionalitásra támaszkodik.

Áttekintés:

  • Speciális gyeplő, öv anyagból, a legfinomabb kantárbőrrel kombinálva
  • speciálisan elrendezett bőrrudak
  • A hagyományos csathoz

Műszaki adatok:

  • Anyag: Öv anyag és kantárbőr
  • Szélesség: 18 mm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Reins öv-solibel

GYIK

Mi teszi a buszok gyeplőjét az övszokóssá?
A Busse Reins öv-szolálható speciális gyeplő, amely egyedülálló öv anyag és a legfinomabb kantárbőr kombinációját kínálja. Különösen szorosan elrendezett bőrrudakkal rendelkeznek az optimális tapadás és a vezérlés lehetővé tétele érdekében. Ezeket a hagyományos csatokhoz is tervezték, amelyek garantálják a rugalmasságot és az egyszerűséget az alkalmazásban.

Kinek vannak a buszok az öv-szolibulákban?
A Busse Reins öv-szolálható kiváló választás minden olyan versenyző számára, aki becsüli meg a felszerelés minőségét és funkcionalitását. Különösen alkalmasak azok számára, akik állandó, kényelmes és egyszerűen használják -használatát.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.