BUSSE szemöldökpánt CLASSIC Póni Barna/kristály egy pillantásra:


Busse fejpánt klasszikus - Elegáns kialakítás csillogó kristályokkal

A busse fejpánt klasszikus elengedhetetlen elem a lóberendezésben, amely egyenlően ötvözi a funkcionalitást és a stílust. Nemcsak a kantár stabilizálását szolgálja, hanem különleges eleganciát is ad a lónak.

A fejpánt az elegánsan ívelt alakjáról és a nagy kristályokkal rendelkező klasszikus kialakításról ismert. Ez a kombináció biztosítja a finom megjelenést, és a fejpántot valódi szemfogadóvá teszi. A csillogó kristályok megragadják a fényt és biztosítják a lenyűgöző ragyogást, amely kiemel minden lovat.

A busse fejpánt klasszikus tökéletes választás mindenkinek, aki szeretett lovas partnereiknek eleganciát és ragyogást akar adni anélkül, hogy feladná a funkcionalitást.

Áttekintés:

  • Elegánsan ívelt fejpánt
  • Klasszikus kialakítás nagy kristályokkal

Műszaki adatok:

  • Anyag: Bőr kristálytal, elhelyezett dekorációval

A kézbesítés hatálya:

1x buszok fejpánt klasszikus

GYIK

Mi teszi a Busse fejpántot olyan különlegessé?
A Busse Headpart Classic -t az elegánsan ívelt kialakítás és a nagy kristályok jellemzik, amelyek megragadják a fényt és lenyűgöző ragyogást hoznak létre. Ez a stílust és a funkcionalitást tökéletesen ötvözi a kantár stabilizálásával, és különleges karizmát ad a lónak.

Kinek a buszok fejpántja, klasszikus különösen alkalmas?
A Busse fejpánt klasszikus ideális mindenkinek, aki el akarja adni lovaikat eleganciát és ragyogni. A csillogó kristály ékszerei és az elegánsan ívelt alakja tökéletes kiegészítést tesz minden lovas berendezéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.