BUSSE Caveson COMFORT-KANDARE II COB fekete és fehér egy pillantásra:


Busse lovaglás rugósav -kandalló -Kandare II -Első osztályú bőr és maximális kényelem

A busse reithaler Comfort-Kandare II egy svéd kantár, amelyet kifejezetten a botrányok számára terveztek. A lovaglás során a ló hatékony ellenőrzésére szolgál, és ugyanakkor nagy kényelmet kínál a ló számára.

A lovagló heveder az első osztályú bőrből áll, amelyet optimálisan feldolgoztak a tartósság és az ellenálló képesség biztosítása érdekében. Gyönyörű kialakításával és kiváló minőségével kiváló választás azoknak a versenyzőknek, akik ellenállást és teljesítményt keresnek.

A buszos lovaglók Comfort-Kandare II egy kúpos és extra széles, puha orrszíj jellemzi. Ez a kialakítás biztosítja a maximális kényelmet, és ugyanakkor esztétikai szempontból vonzó megjelenést biztosít. Ezenkívül alsó állkapocs -párnával van felszerelve, amelyet gördülő csatok segítségével könnyű bezárni, és robusztus rozsdamentes acél szerelvényekkel rendelkezik a megnövekedett tartósság és minőség érdekében.

Áttekintés:

  • Svéd nadrág a Kandaren számára
  • Első osztályú bőr optimális feldolgozásban
  • Sideways kúpos és extra szélesebb, halkan alsó orrszíj
  • beleértve az alsó állkapocs padot
  • rozsdamentes acél szerelvények

Műszaki adatok:

  • Anyag: Első osztályú bőr
  • szerelvények: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok Ary Comfort-Kandare II

lovagló buszok

GYIK

Mi teszi a Busse Reithaler Comfort-Kandare II-t?
A Comfort-Kandare II buszokat az első osztályú bőr és az optimális kivitelezés jellemzi. Sideways kúpos, extra széles, puha orrszíjat kínál a maximális kényelem érdekében, és szép megjelenést kínál. Ez egy alsó állkapocs -betétben is szerepel, és robusztus rozsdamentes acél szerelvényekkel rendelkezik.

Kinek a buszok, amelyek a Strut Comfort-Kandare II-t lovagolják?
A Busse Reithaler Comfort-Kandare II ideális választás azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a teljesítményt. Kiváló irányítást kínál, ha beépítéssel lovagol, és napi használatra és különleges alkalmakra is alkalmas.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE szemöldökpánt a svéd RH CLASSIC-hoz FULL fekete/rozsdamentes acél
Szín: fekete/rozsdamentes acél | Méret: Full
Busse DeFlecture Crine f. Svéd. RH Classic - Gyakorlati csere kör alakú kritikusok A buszok eltérési bűncselekményei f. Schwed. Az RH Classic egy helyettesítő válság, amelyet kifejezetten a svéd lovaglók számára fejlesztettek ki. Fő funkciója a lovaglási heveder optimális elhelyezése és stabilizálása annak érdekében, hogy javítsa a teljesítményt és a kényelmet a lovaglás közben. Ezek közül a pótlólagos bumsok közül a kiváló minőségű rozsdamentes acél gördülő csatjával meggyőzi, amely biztosítja a biztonságos és tartós alkalmazást. Az elhajlási bűncselekmény hevederének szélessége 16 mm, és állkapocs nélkül szállítják. A buszok eltérési bűncselekményei f. Schwed. Az RH Classic kiváló kiegészítés mindenkinek, aki növelni akarja a lóberendezés hatékonyságát, és biztosítja a ló pontos irányítását és irányítását. Áttekintés: Cserélő bumming chrin a svéd lovaglási szárakhoz rozsdamentes acél gördülő csatkal állkapocs nélkül Széles szélesség: 16 mm Műszaki adatok: Anyag: bőr rozsdamentes acél gördülő csatgal Széles szélesség: 16 mm A kézbesítés hatálya: 1x buszok eltérési bűncselekmény f. Svéd. RH Classic GYIK Mi teszi a buszok leeresztését a svéd számára. Rh Classic So Special? A buszok eltérési bűncselekményei f. Svéd. Az RH Classic-t a kiváló minőségű rozsdamentes acél gördülő csat és a megfelelő 16 mm-es heveder szélessége jellemzi. Mint a svéd lovaglóközpontok helyettesítő bűnözője, hozzájárul a kantár optimális pozicionálásához és stabilizálásához, és javítja a teljesítményt és a kényelmet a lovagláskor. Kinek a Svédország számára az eltérési bűncselekmény buszjai. Rh Classic különösen jó? A buszok eltérési bűncselekményei f. Svéd. Az RH Classic ideális azok számára, akik javítani akarják a lóberendezés hatékonyságát, és biztosítják a ló pontos irányítását és irányítását. Magas minőségű felépítése és megfelelő mérete kiváló kiegészítést tesz minden svéd lovaglási varázslathoz.

3 469 Ft*