BUSSE Caveson COMFORT-SCHWEDEN II, lakkbőr COB fekete és fehér egy pillantásra:


Busse lovaglás rugósav -sweden II, lakk -Első osztályú bőr és optimális kényelem

A busse reithaler Comfort-Sweden II, Lack egy svéd lovagló kötőfék, reteszelő hevederekkel. Ez teljesíti azt a funkciót, hogy lovaglás közben irányítsa a ló, és ugyanakkor növeli a ló kényelmét.

A lovagló heveder az első osztályú bőrből áll, amelyet optimálisan feldolgoztak annak érdekében, hogy az évek során robusztus és tartós legyen. Ez ideális választást jelent azok számára, akik hosszú és kiváló minőségű felszerelést keresnek.

A busse reithaler Comfort-Sweden II, Lack egy szabadalmi bőrrel ellátott orrszíj jellemzi, amely puha és széles, és oldalra kúpos. Ez a kialakítás maximális kényelmet kínál a ló számára, és ugyanakkor szép megjelenést biztosít. Fel van szerelve egy alsó állkapocs -párnával, amelyet gördülő csatokkal lehet bezárni, és robusztus rozsdamentes acél szerelvényekkel rendelkeznek a további tartósság és minőség érdekében.

Áttekintés:

  • svéd lovaglópántok terjedelmes hevederekkel
  • Első osztályú bőr optimális feldolgozásban
  • orrszíj szabadalmi bőrrel, puha és széles párnázott
  • beleértve az alsó állkapocs padot
  • rozsdamentes acél szerelvények

Műszaki adatok:

  • Anyag: Első osztályú bőr, szabadalmi bőr
  • szerelvények: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok ARY Comfort-Sweden II, hiánya

GYIK

Mit csinál a Busse lovagló tengely kényelme-Schweden II, olyan különleges?
A Comfort-Sweden II buszt, a festéket az első osztályú bőr és az optimális kivitelezés jellemzi. A maximális kényelem és a szép megjelenés érdekében a vezetőkkel borított, puha és széles orrszíjakat kínál. Ez egy alsó állkapocs -betétben is szerepel, és robusztus rozsdamentes acél szerelvényekkel rendelkezik.

Kinek a buszok vezetnek a rugóstag-komfort-sweden II, a lakk különösen jó?
A Busse Reithaler Comfort-Sweden II, a Hiány a tökéletes választás azoknak a versenyzőknek, akik minőségét és kényelmet keresnek a felszerelésükben. Nagyfokú kényelmet kínál, és robusztus és tartós bőrből készül, amely napi használatra és különleges alkalmakra is alkalmas.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


BUSSE szemöldökpánt a svéd RH CLASSIC-hoz FULL fekete/rozsdamentes acél
Szín: fekete/rozsdamentes acél | Méret: Full
Busse DeFlecture Crine f. Svéd. RH Classic - Gyakorlati csere kör alakú kritikusok A buszok eltérési bűncselekményei f. Schwed. Az RH Classic egy helyettesítő válság, amelyet kifejezetten a svéd lovaglók számára fejlesztettek ki. Fő funkciója a lovaglási heveder optimális elhelyezése és stabilizálása annak érdekében, hogy javítsa a teljesítményt és a kényelmet a lovaglás közben. Ezek közül a pótlólagos bumsok közül a kiváló minőségű rozsdamentes acél gördülő csatjával meggyőzi, amely biztosítja a biztonságos és tartós alkalmazást. Az elhajlási bűncselekmény hevederének szélessége 16 mm, és állkapocs nélkül szállítják. A buszok eltérési bűncselekményei f. Schwed. Az RH Classic kiváló kiegészítés mindenkinek, aki növelni akarja a lóberendezés hatékonyságát, és biztosítja a ló pontos irányítását és irányítását. Áttekintés: Cserélő bumming chrin a svéd lovaglási szárakhoz rozsdamentes acél gördülő csatkal állkapocs nélkül Széles szélesség: 16 mm Műszaki adatok: Anyag: bőr rozsdamentes acél gördülő csatgal Széles szélesség: 16 mm A kézbesítés hatálya: 1x buszok eltérési bűncselekmény f. Svéd. RH Classic GYIK Mi teszi a buszok leeresztését a svéd számára. Rh Classic So Special? A buszok eltérési bűncselekményei f. Svéd. Az RH Classic-t a kiváló minőségű rozsdamentes acél gördülő csat és a megfelelő 16 mm-es heveder szélessége jellemzi. Mint a svéd lovaglóközpontok helyettesítő bűnözője, hozzájárul a kantár optimális pozicionálásához és stabilizálásához, és javítja a teljesítményt és a kényelmet a lovagláskor. Kinek a Svédország számára az eltérési bűncselekmény buszjai. Rh Classic különösen jó? A buszok eltérési bűncselekményei f. Svéd. Az RH Classic ideális azok számára, akik javítani akarják a lóberendezés hatékonyságát, és biztosítják a ló pontos irányítását és irányítását. Magas minőségű felépítése és megfelelő mérete kiváló kiegészítést tesz minden svéd lovaglási varázslathoz.

3 482 Ft*