BUSSE Snaffle MASSA COB fekete és fehér egy pillantásra:


Busse -kantár Massa - Optimális funkció és gyönyörű kialakítás a legjobb, olasz kantárbőrből

A buszok - massa kombinálják az optimális funkciót a gyönyörű kialakítással. A legjobb, olasz kantárbőrből készül, amely kiemelkedő minőséget és tartósságot ad neki.

Ennek a kantárnak az egyik előnye az, hogy természetesen, azaz túlnyomórészt tisztán zöldségbőrből áll. Ez mind környezetbarát és különösen óvatosan teszi őket a lóháton és a lovason. Az anatómiailag vágott és lágyan alátámasztott nyaki darab széles nyakkivágással biztosítja az optimális nyomáseloszlást.

A svéd lovagló heveder oldalra kúpos és extra széles, lágyan alulteljesített orrszíj, szabadalmaztatott bőrfelületgel , a tekercs csatok és az integrált állkapocs -párna maximális kényelmet és optimális vezérlést kínál. A fehér csillogó kristálykövekkel festett bőrből készült ívelt fejhevede eleganciát ad, míg a gége mindkét oldalán beállítható, és a kiváló minőségű rozsdamentes acél szerelvények aláhúzzák a kantár minőségét és funkcionalitását.

Áttekintés:

  • Optimális funkció és gyönyörű kialakítás
  • A legjobb, olasz kantárbőr
  • Pro természet: túlnyomórészt tisztán zöldség cserzett bőrből
  • Anatómiailag vágott és halkan alátámasztott nyaki darab
  • svéd lovaglópántok oldalra kúpos és extra széles orr jobbra
  • ívelt fejjel fehér csillogó kristálykövekkel
  • Magas minőségű rozsdamentes acél szerelvények

Műszaki adatok:

  • Anyag: Legjobb, olasz kantárbőr
  • szerelvények: nagy minőségű rozsdamentes acél szerelvények

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kantár massa gyökér nélkül

GYIK

Mi teszi a buszok masszát olyan különlegessé?
A Massa Busse Branch ágát az optimális funkciója és gyönyörű kialakítása jellemzi. A legjobb, olasz kantárbőrből és a proermékből készül, azaz túlnyomórészt tisztán zöldségbőrből áll. Ezenkívül az anatómiai szempontból vágott és puha nyakdarabokon, valamint az oldalán lévő svéd kantáron keresztül, oldalra kúpos és extra széles orrszíjakkal, a legmagasabb kényelemmel és az optimális vezérléssel.

Kinek a buszok masszírozása különösen alkalmas?
A Busse Drench Massa tökéletes választás azoknak a versenyzőknek, akik nagy követelményeket támasztanak az esztétikai tervezésre és a funkcionalitásra. Gyönyörű kialakításának és optimális funkciójának köszönhetően nagyfokú kényelmet és irányítást kínál, ezért ideális mindennapi használatra és különleges alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.