BUSSE Snaffle LITTLE Mini-Shetty fekete egy pillantásra:


Busse -kantár Little - Szilárd feldolgozott bőr kantár, főleg a mini -shetty -k és a shettys

esetében

A busse-hanti little egy szép és szilárdan feldolgozott bőr kantár, amelyet kifejezetten a mini-shovies és a shetty-k számára fejlesztettek ki. Ez teljesíti a hatékony irányítás és a vezérlés funkcióját a lovaglás során, és ugyanakkor magas szintű kényelmet nyújt a ló számára.

Ennek a kantárnak a különleges jellemzője a angol kombinált lovaglóbíróság , amely lehetővé teszi a ló száján lévő célzott cselekvéseket, és ugyanakkor szelíd befolyást biztosít. A bombázott orrszíj és az ívelt homlok hevederek hátrafelé vannak hátra, és vonzó vizuális kontrasztot kínálnak a kantár többi részével.

A buszok hantyúja martingal csúszdával, beleértve a hevedert is. Ez kiváló kezelést és irányítást kínál a lovaglás során, és kiváló választást kínál minden olyan Shetty tulajdonos számára, aki értékeli a minőséget és a formatervezést.

Áttekintés:

  • csinos, szilárd bőr kantár
  • Különösen a mini-shetty-k és a shetty-k esetében
  • Angol kombinált lovaglási heveder
  • bombázott orrszíj
  • ívelt homlok hevederek
  • Beleértve az öv gyeplőt a martingal csúszdával

Műszaki adatok:

  • Anyag: Bőr

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kantár kevés, beleértve egy szíj szekrényt, martingal csúszdával

GYIK

Mi teszi a buszokat olyan különlegessé?
A Busse Branch Little -t a szilárd kivitelezés és vonzó kialakítása jellemzi. Kifejezetten a mini-shovies és a shetty-k számára fejlesztették ki, és hatékony irányítást és magas viselési kényelmet kínálnak a ló számára az angol kombinált lovaglási hevederen keresztül.

Kinek a buszok hantitokja alig különösen megfelelő?
A Busse Branch Little ideális választás azoknak a shetty tulajdonosoknak, akik értékelik a minőséget és a formatervezést. Kifejezetten a mini-shovies és a shetty-k számára fejlesztették ki, és magas szintű vigasztalást és hatékony irányítást kínál a lovaglás során, sajátos kialakításának és szilárd kivitelezésének köszönhetően.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.