BUSSE Trencsni COMFORT PLUS Póni fekete és fehér egy pillantásra:


Busse Drench Comfort Plus - Optimális kényelem és első osztályú feldolgozás

A busse trense Comfort Plus kiemelkedő termék a minőségben és a formatervezésben. Első osztályú bőrből készül, és az optimális feldolgozásnak köszönhetően mind a kívánt funkcionalitást, mind a nagy kényelmet kínálja.

A svéd lovaglás varázslat egy integrált állkapocs -párnával és a gördülő csatokkal a kényelem jelentős részét kínálja. A puha és széles körben párnázott orrszíj, amely az oldalán kúpos, biztosítja az optimális illesztést és a nyomáseloszlást. A lovaglópántok vezetése a párnázott nyaki darab felett biztosítja az egységes nyomáseloszlást, és így növeli a ló kútját.

Ezenkívül a busse trense Comfort Plus duzzadt hevederrel rendelkezik, amely mindkét oldalán beállítható és ívelt fejpánt. A rozsdamentes acél szerelvények hangsúlyozzák a kantár kiváló minőségét. Martinal csúszdával szállítják, beleértve egy hevedert is, amely megkönnyíti a kezelést és a vezérlést a lovaglás során.

Áttekintés:

  • Első osztályú bőrből készül,
  • Svéd lovaglópántok integrált állkapocs -párnával és gördülő csatokkal
  • Optimális nyomáseloszlás a párnázott nyaki darabon keresztül
  • Állítható gég mindkét oldalon
  • ívelt fejpánt
  • rozsdamentes acél szerelvények
  • Beleértve az öv gyeplőt a martingal csúszdával

Műszaki adatok:

  • Anyag: Első osztályú bőr
  • szerelvények: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x buszok kúpos kényelem plusz, beleértve a heveder bezárását a martingal csúszdával

GYIK

Mi teszi a Busse Trense Comfort -t, plusz különleges?
A Busse Trense Comfort Plus -t az első osztályú bőr, az optimális kivitelezés és a svéd lovaglófeszelő integrált állkapocs -párnával és gördülő csatjával jellemzi. Az optimális nyomáselosztást és a nagy kényelmet kínálja, ami kiváló választást jelent az igényes versenyzők számára.

Kinek a Busse trense kényelme plusz különösen alkalmas?
A Comfort Plus buszok ideálisak a versenyző számára, amely értékeli a kényelmet és a nagy minőségű anyagokat. Az optimális nyomáseloszlásnak és az első osztályú feldolgozásnak köszönhetően nagyfokú kényelmet kínál, és ezért a tökéletes választás a mindennapi használatra és a különleges alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.