BUSSE LUXURY kengyelfogat COB fekete egy pillantásra:


Busse Kandare Luxury - Első osztályú minőség az optimális illeszkedéshez és a működéshez

A Busse Kandare Luxury egy modern, kiváló minőségű botrány, amely megfelel a legmagasabb szintű illeszkedésnek, a hatásnak és a formatervezésnek. Különösen keményen viselő szabadalmi bőrből készül, és mindig élénk fényű megjelenést kínál további gondozás vagy polírozási igény nélkül.

Ennek a prémium terméknek egy svéd lovaglóféke van, kúpos és extra széles, puha orrhevederrel. A festékbőr felülete, a gördülő csatok és az integrált állkapocs -párna biztosítja a magas szintű kényelmet és az optimális nyomáseloszlást a párnázott nyakon keresztül. Mind a lovaglási hevederek, mind az alapcseppek hevederei garantáltak, hogy garantáljuk az optimális nyomáseloszlást.

A Busse Kandare Luxury rendelkezik egy gyógyító hevederrel, amely mindkét oldalán beállítható, és egy ívelt fejszíj. A magas színvonalú rozsdamentes acél szerelvények és a kantárhorgok növelik a skandara tartósságát és robusztusságát. Szolgáltatva van, beleértve egy pár bőrgyújtót, kettős számú bőrkonzoltal és extra rövid intervallumokkal, ami biztosítja az optimális tapadást egy nagyon változó rin méretű.

Áttekintés:

  • Modern, kiváló minőségű skandare
  • Tartós festékbőr a fényes optikához
  • Svéd lovagló heveder szabadalmi bőr felületgel
  • Optimális nyomáseloszlás
  • ívelt homlok hevederek
  • rozsdamentes acél szerelvények és ellenőrzés a horoggal
  • Beleértve a bőrgyökereket, kettős számú bőrvonalakkal

Műszaki adatok:

  • Anyag: Tartós szabadalmi bőr
  • szerelvények: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x busse kandare luxus, beleértve egy pár bőrregényt

GYIK

Mi teszi a Busse Kandare luxust olyan különlegessé?
A Busse Kandare luxust modern kialakítása, magas színvonalú feldolgozása és tartós festékbőr használata jellemzi. Az optimális nyomáseloszlást és a magas szintű kényelmet kínálja a szabadalmi bőr felületével és a párnázott nyakdarabokkal ellátott svéd lovaglási hevedernek köszönhetően.

Kinek a Busse Kandare luxus különösen alkalmas?
A Kandare Luxury Busse ideális olyan versenyzők számára, akik értékelik a kiváló minőséget, a kényelmet és a vonzó megjelenést. Magas minőségű kivitelezésével és a jól gondolkodási részletekkel ez a tökéletes választás mindennapi használatra és különleges alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.