BUSSE Snaffle LUXURY COB fekete egy pillantásra:


Busse -kantár luxus - Kiváló minőségű illeszkedés, funkció és design

A Busse-Bridle Luxury egy modern, magas színvonalú rense, amely megfelel a legmagasabb igényeknek az illeszkedés, az effektus és a formatervezés iránt. Különösen keményen viselő szabadalmi bőrből készült, és egyre ragyogóbb ragyogást kínál további gondozás vagy polírozási igény nélkül, és így értékes dúsítást jelent minden egyes lovaglási ruhához.

A svéd lovaglási kifolyó, oldalra kúpos és extra széles, lágyan alultelített orrheveder és a bőr felülete, nemcsak vonzó megjelenést biztosít, hanem optimális nyomáselosztást is a párnázott nyakon. A tekercs csatok és az integrált állkapocs párnája növeli a ló kényelmét.

A Busse -Bridle Luxury rendelkezik egy olyan gégével is, amely mindkét oldalán beállítható, és egy ívelt elülső heveder. Rozsdamentes acél szerelvényeivel és a kantárhoroggal nemcsak kiváló minőségű, hanem különösen tartós és robusztus is. Szolgáltatva van egy övszekrényben, amelyben két számú bőrkonzol és extra rövid távolság van az optimális tapadáshoz, nagyon változó rin méretű.

Áttekintés:

  • Modern, kiváló minőségű trense
  • Tartós festékbőr a fényes optikához
  • Svéd lovagló heveder szabadalmi bőr felületgel
  • Optimális nyomáseloszlás
  • ívelt homlok hevederek
  • rozsdamentes acél szerelvények és ellenőrzés a horoggal
  • beleértve a hevedert

Műszaki adatok:

  • Anyag: Tartós szabadalmi bőr
  • szerelvények: rozsdamentes acél

A kézbesítés hatálya:

1x busse -kantár luxus, beleértve a stroke -t is

GYIK

Mi teszi a luxusbuszokat olyan különlegessé?
A luxusbuszot modern kialakítása, magas színvonalú feldolgozása és tartós festékbőr használata jellemzi. Az optimális nyomáseloszlást és a magas szintű kényelmet kínálja a szabadalmi bőr felületével és a párnázott nyakdarabokkal ellátott svéd lovaglási hevedernek köszönhetően.

Kinek a Busse trense luxus különösen alkalmas?
A luxus busz ideális a kiváló minőségű, kényelem és vonzó megjelenésű lovas igényes igényeihez. A magas színvonalú kivitelezéssel és a finom részletekkel ez a tökéletes választás mindennapi használatra és különleges alkalmakra.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.