BUSSE kengyelbőrök AKTION 115 fekete egy pillantásra:


Busok Stirrup Strap Akció - Robusztus és megbízható a legmagasabb igényekhez

A buszok Stirrup hevederek action egy nagy minőségű rizsszer, amelyet kifejezetten a lovaglás stabilitásának és biztonságának biztosítására terveztek. Tartós bőrből készülnek, ami különösen robusztus és megbízhatóvá teszi őket.

Ezeket a Stirrup hevedereket rozsdamentes acél csatjuk jellemzi, amelyek nemcsak a nagy tartósságot biztosítják, hanem egy egyszerű és biztonságos kezelést is. A 28 mm -es szélességükkel a Stirrup hevederek biztonságos tartást kínálnak, és lehetővé teszik a pontos ellenőrzést a Stirrup felett.

A nagy minőségű anyagnak köszönhetően a buszok Stirrup heveder -akció különösen könnyen gondozhatók és megtarthatják vonzó megjelenésüket, még intenzív módon is használva. Az önálló felépítése és a rozsdamentes acél csatok használata ideális választást kínál a lovaglás napi használatához.

Áttekintés:

  • Robusztus bőrből készül,
  • Rozsdamentes acél csatok a nagy tartóssághoz
  • Szélesség: 28 mm a biztonságos tartáshoz
  • Könnyen gondozható és tartós

Műszaki adatok:

  • Anyag: bőr rozsdamentes acél csatokkal
  • Szélesség: 28 mm

A kézbesítés hatálya:

1x busz pár keverék heveder akció

GYIK

Mi teszi a buszokat a Stirrup heveder akciót?
A Buses Stirrup Strap kampányt a magas színvonalú kivitelezés és a robusztus bőr használata jellemzi. Rozsdamentes acél csatjukkal nagy tartósságot és biztonságot nyújtanak lovagláskor.

Kinek a buszok keverve a hevedert, különösen megfelelő?
A Buses Stirrup Strap kampány különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a hosszú élettartamot, a biztonságot és az egyszerű kezelést. A robusztus anyag és az egyenes kialakítás ideális választást kínál a napi lovaglási kirándulásokhoz és az intenzív edzéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.