BUSSE kengyelszőrök GUMMI 10 fehér egy pillantásra:


Busse Stirrup betétek gumi - praktikus és megbízható

A buszok a Stirrup betétek gumi elengedhetetlen rizs utalvány, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy a lovagláskor kényelmet és biztonságot biztosítsanak. Kiváló minőségű gumiból készülnek, ami különösen tartós és megbízhatóvá teszi őket.

Ezeknek a keverékeknek egyenes alakja van, amely elősegíti a szilárd és biztonságos tartás biztosítását a Stirrupban. Egyszerű, de hatékony konstrukciójuk lehetővé teszi, hogy a versenyző gond nélkül és kevesebb erőfeszítés nélkül maradjon a Stirrups -ban, ami a ló jobb ellenőrzéséhez és egyensúlyához vezet.

A rezisztens anyagnak köszönhetően a buszok meredekeket különösen könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami ideálissá teszi a rendszeres használathoz. Az egyszerű kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű összeszerelést a legtöbb keverésnél.

Áttekintés:

  • Kiváló minőségű gumiból készül,
  • Egyenes kialakítás a biztonságos tartáshoz
  • Könnyen tisztítható és karbantartható
  • Egyszerű összeszerelés

Műszaki adatok:

  • Anyag: Gumi
  • Forma: Egyenes

A kézbesítés hatálya:

1x buszok a kenyér betétek gumi

GYIK

Mi teszi a buszokat a gumi beillesztését olyan különlegessé?
A gumi keverékek keverékeit nagy minőségű kivitelezésük és a robusztus anyag jellemzi. Biztonságos és határozott tartást kínálnak a keverékben, és különösen könnyen tisztíthatók és karbantarthatók.

Kinek a buszok, amelyek a gumi beillesztése különösen alkalmas?
A gumi keverékkeverékek különösen alkalmasak azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a biztonságos tartást és a könnyű gondozást. A robusztus anyag és az egyenes kialakítás ideális választást kínál a napi lovaglási kirándulásokhoz és az intenzív edzéshez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.