BUSSE nyeregtámasz 3D AIR EFFECT FLEXI SP M/L fekete egy pillantásra:


Busse Saddle Pad 3D Air Effect Flexi SP - Innovatív támogatás a SpringSattel számára

A buszok nyeregpad 3D léghatása Flexi SP egy egyedi, kétrétegű korrekciós pad az ugró lemezekhez. Nagyon funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect háló anyagból készül, kiváló nyomáseloszlást kínál és támogatja az optimális nyereget. Egyénileg kitölthető kárpitos zsebekkel háló anyagból készült, a nyereg párnák területén.

A nem oldalsó nem csúszási felületi szerkezet megakadályozza a nyereg csúszását és a nyeregpadot, így nincs szükség további rögzítésre. A nyeregpad jön, beleértve három pár kiegészítő, cserélhető betétet, amely 6 mm vastag 3D Air® Effect háló anyagból készül, amelyet külön -külön be lehet helyezni vagy eltávolítani. Ez lehetővé teszi a nyereg optimális kiegyensúlyozását vagy a gerinc távolságának kibővítését.

A megtéríthető kárpitos zsebeknek köszönhetően a tépőzáras rögzítőelemmel a buszok nyeregpad 3D léghatása flexi sp külön -külön beállítható. Háromdimenziós szintetikus hálószövetből készül, kiváló levegő-körkörös tulajdonságokat és gyors száraz tulajdonságokat kínál. Ezenkívül a speciális anyag megakadályozza, hogy a hőkezelés a pad alatt, ami tovább növeli a ló kényelmét. Ez víz -biztonság 30 ° C -ig, és ezért különösen könnyű gondozni.

Áttekintés:

  • Kétrétegű korrekciós pad, amely magas funkcionális 3D AIR® Effect Mesh Anyagból készül,
  • Egyénileg kitölthető kárpitzsákok
  • Nem csúszás felületi szerkezete
  • További, eltávolítható betéteket is tartalmaz
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag
  • A kiegészítő lerakódások erőssége: 6 mm
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad 3d léghatás flexi sp

GYIK

Mi teszi a buszok nyeregpadja 3D -s légi effektus flexi spre?
A Buses Saddle Pad 3D Air Effect Flexi SP-t a magas funkcionális 3D AIR® Effect Mesh anyag és az egyénileg kitölthető kárpitzsák jellemzi. További, cserélhető talpbetéteket kínál a nyereg optimális beállításához, és megakadályozza, hogy a nyereg csúszjon a csúszás nélküli felületi szerkezetén.

Kinek a Buses Saddle Pad 3D Air Effect Flexi SP különösen jó?
A Busse Saddle Pad 3D Air Effect Flexi SP ideális olyan show -jumperek számára, akik rugalmas nyeregpadot keresnek, kiváló nyomással és levegő -kör alakú tulajdonságokkal. Az egyénileg kitölthető kárpitzsák és a kiegészítő talpbetétek miatt tökéletesen alkalmazkodhat a ló és a lovas egyedi igényeihez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.