BUSSE nyeregtámasz 3D AIR EFFECT SP M/L fekete egy pillantásra:


Busse Saddle Pad 3D Air Effect SP - Nagyon funkcionális támogatás a SpringSattel számára

A Buses Saddle Pad 3D Air Effect SP egy egyedi nyeregpad, amelyet kifejezetten az ugró lemezekhez fejlesztettek ki. Magas funkcionális, innovatív 3D AIR® Effect Mesh anyagból készült, kiváló nyomáselosztást kínál és támogatja az optimális nyereghelyet.

A nem oldalsó nem csúszási felületi szerkezet megakadályozza a nyereg csúszását és a nyeregpadot, így nincs szükség további rögzítésre. A hátul alakú illeszkedéssel és a hátulban jól működő extra nagy szabadsággal a busz nyereg pad 3D léghatás SP magas szintű kényelmet és optimális adaptációt kínál a lóhoz .

Háromdimenziós szintetikus hálószövetből készítve kiváló légköri és gyors száraz tulajdonságokat kínál. Ezenkívül a speciális anyag megakadályozza, hogy a hőkezelés a pad alatt, ami tovább növeli a ló kényelmét. Ez víz -biztonság 30 ° C -ig, és ezért különösen könnyű gondozni.

Áttekintés:

  • Magas funkcionális 3D AIR® effektus háló anyagból készült nyeregpad
  • Vissza alakú -barátságos illeszkedés, nagy ellenállással, hogy legyen
  • Nem csúszás felületi szerkezete
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg pad 3d léghatás sp

GYIK

Mi teszi a buszok nyeregpadja 3D Air Effect SP -t?
A Buses Saddle Pad 3D Air Effect SP-t a magas funkcionális 3D Air® Effect háló anyag jellemzi, amely lehetővé teszi az optimális nyomáseloszlást. Kétoldalú nem csúszási felületi szerkezete miatt megakadályozza a nyereg csúszását, és így stabil illeszkedést kínál.

Kinek a Buses Saddle Pad 3D Air Effect SP különösen alkalmas?
A Busse Saddle Pad 3D Air Effect SP ideális a kiállítási jumperek számára, akik kiváló nyomáson elterjedő és levegő -kör alakú tulajdonságokkal keresnek nyeregpadot. Különösen alkalmas intenzív edzésekre és versenyekre, ahol a kényelem és a teljesítmény fontos.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.