BUSSE nyeregtámasz 3D AIR EFFECT FLEXI COB/FULL-DR fekete egy pillantásra:


Busse Insert Sabarts 3D Air Effect Flexi - Optimális adaptáció a nagy kényelemhez

A busz beszúrása Sabarts 3D Air Effect Flexi egy speciális betét, amelyet a 3D -s léghatás flexi nyeregpadjára fejlesztettek ki. A nyereg emelésére és kiegyensúlyozására szolgál, és így hozzájárul az optimalizált üléshez és a nagyobb kényelemhez lovagláskor. 6 mm vastag 3D Air® Effect háló anyagból készül, különösen az ütéscsökkentő és a nyomáselosztás, amely szintén növeli a ló viselési kényelmét.

A betét külön -külön adaptálható az alkalmazások különböző területeire, és így nagyfokú rugalmasságot kínál. Ez lehetővé teszi a kívánt területek betéteinek egyénileg történő beállítását - legyen az elöl, közepén vagy hátul - vágásával. Ez lehetővé teszi a nyereg illeszkedésének és elhelyezésének pontos optimalizálását.

A busz insert Sabart Sabrack 3D Air Effect Flexi magas funkcionalitásának és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodhat az egyéni igényekhez, és így támogatja az optimális nyereg -egyensúlyt és a megnövekedett lovaglási kényelmet. A betéteket párban szállítják.

Áttekintés:

  • 6 mm vastag 3D AIR® effektus háló anyagból készült beszúrás
  • lengéscsillapító és nyomás -elterjesztés
  • Egyénileg testreszabható az alkalmazások különböző területeire
  • A kézbesítés hatálya: párban

Műszaki adatok:

  • Anyag: 3D AIR® effektus háló anyag
  • Erő: 6 mm

A kézbesítés hatálya:

1 pár busz beállítva a 3D -s léghatás flexi

beállítását

GYIK

Mi teszi a Busse Insert Schabracke 3D Air Effect Flexi -t?
A Busse Insert Sabarts 3D -s léghatás -flexi letelepedése lehetővé teszi a nyereg egyéni beállítását a lón. A lengéscsillapítás és a 3D AIR® Effect Mesh Anyag nyomáselosztásával és a nyomás eloszlásával javítja a kényelmet és elősegíti a nyereg helyzetének optimalizálását.

Kinek a busz beszúrása Sabart Sabart 3D Air Effect flexi különösen jó?
A Busse Insoly beállítása Sabrack 3D Air Effect Flexi ideális azoknak a lovasoknak, akik értékelik az optimálisan kiegyensúlyozott nyereget és a nagy kényelmet a ló számára. Különösen hasznos azoknak a versenyzőknek, akik különböző tudományágakban kiképzik a lovát, mert az egyénileg adaptálható a megfelelő követelményekhez.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.