BUSSE nyeregtámasz LIA WS COB/FULL-DR fehér egy pillantásra:


Busse beállítása lia WS - Esztétika és teljesítmény tökéletesen kombinált

A busse beállítás lia ws meggyőzi annak hátulját, valamint kissé fényes kialakítását, amely nagyon különleges módon ötvözi az eleganciát és a stílust. Mivel extra magas és messze a hátsó részben dolgozik, nagy kényelmet és optimális mozgásszabadságot kínál a ló számára. A játékos kör alakú, amely ívelt gyémánt formákká, valamint két fényes díszítő zsinórba kombinálódik, az elegáns kialakítást lekerekítik.

A nyeregnövények felső anyaga és bejövője kiváló minőségű poliészter szaténból készül. Ez hosszú élettartamot és magas szintű kényelmet ígér. A forma -stabil és jól kárpitos betét hab/poliészter gyapjúból is támogatja a busse settrack lia ws .

kényelmét is.

A nyeregpad alsó része optidyből áll, egy különösen hidratáló és gyorsan szárító funkcionális anyagból, amely intenzíven használva nagy teljesítményt biztosít. Ezenkívül a Trump Trump csatlakoztatása a tépőzáras rögzítővel és az egyénileg használható, zárt nyeregszíj -kötődés biztosítja a magas gyakorlatot, amely mind a rövid, mind a hosszú öveket támogatja az összes operációs változatban. A nyeregpad legfeljebb 30 ° C -ig tartó mosógép, ezért különösen könnyen gondozható.

Áttekintés:

  • Vissza alakú -barátságos formatervezés, magas, Withers szabadsággal
  • Felső anyag és egy poliészter szaténból
  • Alul a hidratáló anyagi optidy -ből
  • Övrács rögzítése tépőzáras rögzítővel
  • Mosógép -biztonság akár 30 ° C -ig,

Műszaki adatok:

  • Anyag: Poliészter szatén, hab/poliészter gyapjú, Optidry Anyag
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok intelligens lia ws

GYIK

mi teszi a busz sapbracche lia ws -t?
A Busse Sabrack Lia WS kissé fényes kialakításával és funkcionalitásával lenyűgöz. Extra magas Withers szabadságot és alak -stabil és jól kárpitos betétet kínál. Ez is nagyon praktikus az öv hibás rögzítésével a tépőzáras rögzítővel és az egyénileg használható, zárt nyereg öv rögzítésével.

Kinek a buszok karcolása a lia ws -nek különösen alkalmas?
A Busse Settrack LIA WS tökéletes azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást. Alkalmas mind az intenzív edzéshez, mind a nyugodt túrákhoz, és minden alkalommal biztosítja a magas kényelmet és az optimális mozgás szabadságát.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.